Ambalaje industriale Arad

Ambalaje Industriale Arad

Ambalaje industriale reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje industriale Arad: Ambalaje Industriale Arad.

    Obiectul principal de activitate este Ambalaje Industriale Aradconstructia de cutii pliabile Plibox executate din placaj de fag  si mesteacan. Pe langa acest produs  mai executam paleti  din lemn si placaj la dimensiunile cerute de client, europaleti, ambalaje din lemn si pal pentru transportul utilajelor, ambalaje maritime.

Avantajele cutiilor pliabile:

  •     ambalaje  returnabile
  •     ciclu mare de utilizare
  •     spatiu mic de depozitare
  •     costuri reduse privind  ambalarea produselor  si transportul lor
  •     greutate redusa
  •     rezistenta la socuri mecanice
  •     usor de asamblat

Servicii

    Ambalajele industriale oferă protecţie pe parcursul fiecărei faze a activităţii de producţie depozitarea şi transportul pieselor de schimb, produselor finite şi semi-finite.

    Ambalajele industriale sunt necesare pentru a oferi protecţie pe toată perioada transportului sau depozitării produselor, fie că sunt alimentare, chimice, de mobilier, din industria textila sau auto. Aceste ambalaje sunt destinate în special produselor grele, volumoniase sau chiar materialelor periculoase.

    Ambalare compusa din cutii de placaj demontabile si mai rezistente decat cutiile din lemn. Economisirea costurilor de transport pentru clienti.

    Ambalare a produselor sensibile la soc, vibratii si coroziune. Materiale ce asigura protectia produselor. Asamblare simpla; accesorii din lemn.

Ambalajele industriale oferă protecţie pe parcursul fiecărei faze a activităţii de producţie: depozitare şi transport pieselor de schimb, a produselor finite şi semi-finite şi indiferent de tipul produsului – substante solide sau lichide. Cutiile industriale din carton se utilizează îndeosebi la bunuri voluminoase sau grele dar şi la ambalarea colectivă a bunurilor preambalate. Cutiile industriale din carton sunt folosite ca ambalaj secundar şi terţiar pentru transportul pe paleţi. Cutiile industriale din lemn industriale se utilizează îndeosebi pentru transportul bunurilor voluminoase şi grele. Butoaiele din tablă sau plastic se utilizează pentru trasnportul substanţelor lichide sau semilichide. Partenerii portalului va ofera ambalari industriale, ambalaje maritime, ambalaje aeriene, ambalaje terestre, fumigatie, ISPM15, IPPC, lemn tratat HT, ambalaje personalizate, lazi si cutii din lemn, paleti export, europaleti.