Stante-Matrite Arges

Stante matrite Arges

Stante-Matrite reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stante-Matrite Arges: Stante matrite Arges.

Proiectarea, executia si punerea in fabricatie a stantelor pentru deformare plastica la rece a tablelor subtiri, destinate in principal industriei de automobile. Executam stante atat progresive cat si in sistem transfer, cu un gabarit maxim de 4000 x 2500 x 1250 mm.

  Avand un grad de integrare ridicat, executam modele din polistiren, necesare turnarii componentelor din fonta si otel ale stantelor.

  Proiectam si executam machete si calibre de control pentru piese ambutisate si pentru subansamble care intra in componenta caroseriilor auto.

Executam ansamble si componente mecano-sudate pentru linii tehnologice automatizate si robotizate destinate in principal sectorului industrial, precum si confectii metalice destinate altor sectoare economice.

Suntem specializati in executia de stante destinate in principal industriei de autovehicule, pentru obtinerea prin deformare plastica la rece a pieselor din tabla pentru caroserii, precum si altor domenii de utilizare similare. Executam stante cu gabarit maxim de 4000 x 2500 x H=1250 mm si greutate de pana la 30 tone, conform proiectelor realizate in cadrul departamentului propriu de proiectare sau celor furnizate de client.

  Rentabilitatea si eficienta produselor livrate sunt garantate atat de tehnologiile avansate cat si de programarea si conducerea logistica a proceselor de fabricatie. Calitatea constituie scopul in sine caruia i s-a dedicat bogata experienta si inalta competenta a personalului nostru. Dotarea tehnica permite executia de stante de o inalta precizie dimensionala. 

Servicii

 Stante

  • Stante in transfer
  • Stante progresive

Componente mecano-sudate

  • componente mecano-sudate industriale
  • containere metalice destinate depozitarii si transportului de piese si componente de dimensiuni medii si mici
  • confectii metalice de dimensiuni medii si mari si structuri metalice pentru constructii

Modele din polistiren, necesare turnarii de elemente din fonta si otel

Machete si calibre de control

 

- Stante mape, Stante plicuri, Stante brosuri, Stante pliante- Stante cutii (medicamente, parfum, pantofi, etc.)- Stante etichete, Stante flayer, Stante wobbler, Stante sticker, Stante etichete de raft- Stante cutii microondul si carton ondulat la orice dimensiune- Stante pentru cutii de carton- Procesare si prelucrare grafica- Intindere si filmare site serigrafice- Produse serigrafie- Produse stante