Ambalaje alimentare / alimente Bacau

Heco Pack

Ambalaje alimentare / alimente reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje alimentare / alimente Bacau: Heco Pack.

    Hecomin a fost înfiinţată în anul 1994, având ca profil principal vânzarea de încălţăminte. Din anul 2002 compania şi-a lărgit domeniul de activitate deschizând o secţie de ambalaje din carton, în special pentru încălţăminte, începând cu o producţie de 200 000 cutii / an şi ajungând în prezent la o producţie de peste 5 000 000 cutii / an, având o suprafaţă de producţie de 4000 metri pătraţi.
Ambalaje Alimentare Bacau
    Hecomin produce cutii şi ambalaje pentru o gama largă de produse cum ar fi: încălţăminte, alimente, cadouri, îmbrăcăminte, jucării, etc. Folosim o varietate de materiale din hârtie şi carton înobilate de noi prin tehnicile moderne folosite de printare, lăcuire, ştanţare, folio la cald, şi laminare.

    Compania noastră este organizată în sectoare distincte pentru a face faţă solicitărilor tot mai exigente ale lumii antreprenoriale şi oferă, în acelaşi timp, un serviciu complet pentru toţi clienţii noştri. De la biroul de estimări până la cel al administraţiei, de la design grafic la produsul final, de la departamentul de tipărire până la tăiere şi lipire; totul este coordonat şi optimizat pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil.

    Aici veţi găsi soluţiile cele mai avansate în industria hârtiei şi cartonului pentru cele mai diverse sfere de produse, de la cutii de pantofi şi sectorul modei, până la cea a produselor alimentare, de ambalare pentru mărfurile de lux, de dimensiuni medii şi mari, pentru ambalajele de mici dimensiuni pentru accesorii si ornamente în general, şi multe alte propuneri care vor satisface, suntem siguri, chiar şi cele mai exigente gusturi.

Servicii

    Ambalaje pentru alimente


    Zahăr, făină, nuci, fasole uscată, fructe uscate, produse deshidratate şi o mare varietate de produse alimentare speciale îşi găsesc ambalajul potrivit la Heco Pack. Heco Pack realizează pentru dumneavoastră:

  • ambalaje cu proprietăţi speciale, pentru menţinerea prospeţimii şi a calităţii acestor produse alimentare;
  • ambalaje cu grafică complexă, pentru creşterea atractivităţii în raft şi diferenţierea faţă de produsele concurenței.

Galerie foto