Ambalaje alimentare / alimente Bacau

Ambalaje Alimentare Bacau

Ambalaje alimentare / alimente reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje alimentare / alimente Bacau: Ambalaje Alimentare Bacau.

Producem cutii şi ambalaje pentru o gama largă de produse cum ar fi: încălţăminte, alimente, cadouri, îmbrăcăminte, jucării, etc. Folosim o varietate de materiale din hârtie şi carton înobilate de noi prin tehnicile moderne folosite de printare, lăcuire, ştanţare, folio la cald, şi laminare.

    Compania noastră este organizată în sectoare distincte pentru a face faţă solicitărilor tot mai exigente ale lumii antreprenoriale şi oferă, în acelaşi timp, un serviciu complet pentru toţi clienţii noştri. De la biroul de estimări până la cel al administraţiei, de la design grafic la produsul final, de la departamentul de tipărire până la tăiere şi lipire; totul este coordonat şi optimizat pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil.

    Aici veţi găsi soluţiile cele mai avansate în industria hârtiei şi cartonului pentru cele mai diverse sfere de produse, de la cutii de pantofi şi sectorul modei, până la cea a produselor alimentare, de ambalare pentru mărfurile de lux, de dimensiuni medii şi mari, pentru ambalajele de mici dimensiuni pentru accesorii si ornamente în general, şi multe alte propuneri care vor satisface, suntem siguri, chiar şi cele mai exigente gusturi.

Servicii

    Ambalaje pentru alimente


    Zahăr, făină, nuci, fasole uscată, fructe uscate, produse deshidratate şi o mare varietate de produse alimentare speciale îşi găsesc ambalajul potrivit la Heco Pack. Heco Pack realizează pentru dumneavoastră:

  • ambalaje cu proprietăţi speciale, pentru menţinerea prospeţimii şi a calităţii acestor produse alimentare;
  • ambalaje cu grafică complexă, pentru creşterea atractivităţii în raft şi diferenţierea faţă de produsele concurenței.
Ambalajele pentru produsele alimentare pot fi realizate din mai multe tipuri de materiale acestea diferentiindu-se intre ele prin eficienta protectiei pe care o ofera produselor si costurile de obtinere. Producatorii aleg cel mai potrivit tip de ambalaj pentru produs tinand cont de urmatoarele aspecte: proprietatile produsului care trebuie ambalat, conditii de transport, manipulare si depozitare, metoda de ambalare, tipul si functiile ambalajelor, valorificarea economica a ambalajului.