Ambalaje ecologice Bacau

Heco Pack

Ambalaje ecologice reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje ecologice Bacau: Heco Pack.

    Hecomin a fost înfiinţată în anul 1994, având ca profil principal vânzarea de încălţăminte. Din anul 2002 compania şi-a lărgit domeniul de activitate deschizând o secţie de ambalaje din carton, în special pentru încălţăminte, începând cu o producţie de 200 000 cutii / an şi ajungând în prezent la o producţie de peste 5 000 000 cutii / an, având o suprafaţă de producţie de 4000 metri pătraţi.

    Hecomin produce cutii şi ambalaje pentru o gama largă de produse cum ar fi: încălţăminte, alimente, cadouri, îmbrăcăminte, jucării, etc. Folosim o varietate de materiale din hârtie şi carton înobilate de noi prin tehnicile moderne folosite de printare, lăcuire, ştanţare, folio la cald, şi laminare.Ambalaje ecologice Bacau

    Compania noastră este organizată în sectoare distincte pentru a face faţă solicitărilor tot mai exigente ale lumii antreprenoriale şi oferă, în acelaşi timp, un serviciu complet pentru toţi clienţii noştri. De la biroul de estimări până la cel al administraţiei, de la design grafic la produsul final, de la departamentul de tipărire până la tăiere şi lipire; totul este coordonat şi optimizat pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil.

    Aici veţi găsi soluţiile cele mai avansate în industria hârtiei şi cartonului pentru cele mai diverse sfere de produse, de la cutii de pantofi şi sectorul modei, până la cea a produselor alimentare, de ambalare pentru mărfurile de lux, de dimensiuni medii şi mari, pentru ambalajele de mici dimensiuni pentru accesorii si ornamente în general, şi multe alte propuneri care vor satisface, suntem siguri, chiar şi cele mai exigente gusturi.

Servicii

    În comparaţie cu alte ambalaje, cartonul ondulat se detaseza remarcabil. Principalele motive sunt baza de resurse regenerabile şi capacitatea buna de reciclare. Oamenii de stiinta au dovedit ca ambalajele din carton ondulat sunt ecologice si reprezinta o metoda mai avantajoasă decât alte sisteme de ambalare. Heco Pack este un specialist în fabricarea de ambalaje ecologice, care sunt produse cu tehnologie de ultima ora.Ambalaje ecologice Bacau

Galerie foto