Ambalaje personalizate Bacau

Ambalaje Personalizate Bacau

Ambalaje personalizate reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje personalizate Bacau: Ambalaje Personalizate Bacau.


    Producem cutii şi ambalaje pentru o gama largă de produse cum ar fi: încălţăminte, alimente, cadouri, îmbrăcăminte, jucării, etc. Folosim o varietate de materiale din hârtie şi carton înobilate de noi prin tehnicile moderne folosite de printare, lăcuire, ştanţare, folio la cald, şi laminare.

    Compania noastră este organizată în sectoare distincte pentru a face faţă solicitărilor tot mai exigente ale lumii antreprenoriale şi oferă, în acelaşi timp, un serviciu complet pentru toţi clienţii noştri. De la biroul de estimări până la cel al administraţiei, de la design grafic la produsul final, de la departamentul de tipărire până la tăiere şi lipire; totul este coordonat şi optimizat pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil.

    Aici veţi găsi soluţiile cele mai avansate în industria hârtiei şi cartonului pentru cele mai diverse sfere de produse, de la cutii de pantofi şi sectorul modei, până la cea a produselor alimentare, de ambalare pentru mărfurile de lux, de dimensiuni medii şi mari, pentru ambalajele de mici dimensiuni pentru accesorii si ornamente în general, şi multe alte propuneri care vor satisface, suntem siguri, chiar şi cele mai exigente gusturi.

Servicii

    Mai exact pentru clientii nostri realizam:

  • Concept si grafica "de la zero" pentru clientii care nu au o propunere grafica si nici elemente de identitate vizuala (logo/logotip) pentru ambalajul pe care doresc sa-l realizeze.
  • Design de ambalaj pentru cei care au deja elemente de identitate vizuala, dar nu au o propunere grafica pentru ambalaj.
  • Optimizarea elementelor unei propuneri grafice pe care clientul o are deja. Acesta inseamna ca adaptam grafica la conditiile tehnice posibile ale masinior de imprimat.
  • Adaptarea elementelor grafice in functie de posibilitatile de ambalare ale masinii (in cazul in care ambalajul este destinat ambalarii automate).
  • Proof-uri (simulari) ale designului de ambalaj pentru clientii care doresc sa observe cum va arata varianta finala a ambalajului.
  • Diagnosticare a calitatii graficii furnizate in functie de cum va arata aceasta pe ambalaj.
  • Vectorizare sectiuni text.
  • Consulatanta in privinta alegerii culorilor din PANTONE astfel incat ambalajul sa arate perfect in mediul in care este expus/folosit.
  • Optimizarea costurilor cliseului prin selectarea atenta a planurilor de culoare.

 

Ambalajele pot fi personalizate prin formă, culoare, grafică, numele de marcă şi mesajul informaţional transmis. Ambalajul personalizat are un important în comunicarea dintre produs şi client. Va informa cât mai complet clientul asupra produsului respectiv, va atrage atenţia şi va  favoriza luarea deciziei de cumpărare a clienţilor.