Ambalaje alimentare / alimente Brasov

SC POLICROM SRL

Ambalaje alimentare / alimente reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje alimentare / alimente Brasov: SC POLICROM SRL.

        Compania noastră este organizată în sectoare distincte pentru a face faţă solicitărilor tot mai exigente ale lumii antreprenoriale şi oferă, în acelaşi timp, un serviciu complet pentru toţi clienţii noştri. De la biroul de estimări până la cel al administraţiei, de la design grafic la produsul final, de la departamentul de tipărire până la tăiere şi lipire; totul este coordonat şi optimizat pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil.
Ambalaje Alimentare Brasov
        Echipa noastra de designeri stie cum sa creeze cea mai puternica impresie vizuala pentru brandul tau. Colaboram cu clientii nostri pentru a dezvolta cele mai bune propuneri de design de ambalaj, cu cel mai mare impact la raft si care sa sustina perceptia asupra brandului. Echipa de designeri este sustinuta de brand manageri si specialisti in marketing astfel incat beneficiul cel mai important este ca ai servicii integrate si poti comanda un ambalaj fara sa ai cunostinte de branding, design, DTP sau cunostinte tehnice.

        Ambalajele din hartie au particularitati unice care le fac perfecte pentru anumite domenii de aplicabilitate. Spre exemplu, produsele de patiserie isi pastreaza calitatile mai mult timp intr-un ambalaj de hartie. Mai mult, ambalajele din hartie, spre deosebire de alte tipuri de ambalaje sunt din surse regenerabile. Din aceasta categorie fac parte sacosele elegante din hartie pentru diferite domenii, pungile din hartie pentru industria panificatiei si patiseriei sau pentru farmacii, colile de ambalat din hartie simpla sau cerata si rezistenta la grasimi, dar si sacosele tip cadou, sacii din hartie pentru seminte, nutreturi sau chiar sacii pentru carbuni si brichete. In cazul sacoselor din hartie, acestea pot fi confectionate la diferite dimensiuni, grosimi si culori.

         Aici veţi găsi soluţiile cele mai avansate în industria hârtiei şi cartonului pentru cele mai diverse sfere de produse, de la cutii de pantofi şi sectorul modei, până la cea a produselor alimentare, de ambalare pentru mărfurile de lux, de dimensiuni medii şi mari, pentru ambalajele de mici dimensiuni pentru accesorii si ornamente în general, şi multe alte propuneri care vor satisface, suntem siguri, chiar şi cele mai exigente gusturi.

Servicii

    Ambalaje pentru produse de panificaţie

  • folii pentru împachetat;
  • folii pentru ambalare în pungi;Ambalaje Alimentare Brasov
  • produse pentru servire individuală.


    Ambalaje pentru alimente speciale

  • ambalaje cu grafică complexă, pentru creşterea atractivităţii în raft şi diferenţierea faţă de produsele concurenței;
  • ambalaje cu proprietăţi speciale, pentru menţinerea prospeţimii şi a calităţii acestor produse alimentare speciale;
  • ambalaje parţial transparente, pentru prezentarea produsului propriu-zis.


    Ambalaje pentru produse congelate

Galerie foto