Ambalaje alimentare / alimente Brasov

Ambalaje Alimente Brasov

Ambalaje alimentare / alimente reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje alimentare / alimente Brasov: Ambalaje Alimente Brasov.


Producator Ambalaje din hartie si carton personalizate Brasov

Producem ambalaje alimentare personalizate din carton rezistent la apa si grasimi pentru delivery, fast-food si street food. Cutiile sunt confectionate din carton alimentar, rezistent la apa si grasimi, ce permite contactul direct cu produsul. Sunt ideale pentru ambalat prajituri, gogosi, biscuiti, fursecuri, alimente fast-food (burger, panini, cartofi prajiti, pizza, salate etc.), deoarece protejeaza produsele, le pastreaza prospetimea si aspectul pentru mai mult timp, fiind totodata prietenoase cu mediul. Cutiile pot fi executate in forma si marimea dorita de client.

  Colaboram cu clientii nostri pentru a dezvolta cele mai bune propuneri de design de ambalaj, cu cel mai mare impact la raft. Avantajul cel mai important este acela ca putem oferi servicii integrate, astfel incat beneficiarul poate comanda un ambalaj fara sa aiba cunostinte de branding, design, DTP sau alte cunostinte tehnice. 

  Cu noi veti avea acces la cele mai noi produse si tehnologii, deoarece ne adaptam permanent la nevoile dvs.

  Ambalajele din hartie au particularitati unice care le fac perfecte pentru anumite domenii de aplicabilitate. Spre exemplu, produsele de patiserie isi pastreaza calitatile mai mult timp intr-un ambalaj de hartie. Mai mult, ambalajele din hartie, spre deosebire de alte tipuri de ambalaje sunt din surse regenerabile. Din aceasta categorie fac parte sacosele elegante din hartie pentru diferite domenii, pungile din hartie pentru industria panificatiei si patiseriei sau pentru farmacii, colile de ambalat din hartie simpla sau cerata si rezistenta la grasimi, dar si sacosele tip cadou, sacii din hartie pentru seminte, nutreturi sau chiar sacii pentru carbuni si brichete. In cazul sacoselor din hartie, acestea pot fi confectionate la diferite dimensiuni, grosimi si culori.

Servicii

Va oferim o gama de ambalaje personalizate si servicii de imprimare prin flexografie, rotogravura sau serigrafie care vor satisface chiar si cele mai exigente gusturi.

 • fotografie de produs, design, materiale promotionale
 • ambalaje flexibile (pungi sau role, personalizate sau simple) din BOPP si CAST
 • masini de clipsat pungi (cu inscriptionarea datei pe clips)
 • masini de ambalat orizontale, tip flow-pack
 • ambalajele din hartie (pungi si sacose) pentru domeniile: patiserie, fast-food,rotiserie, farmacie, panificatie, morarit.

Servicii:

 • Design de ambalaj pentru cei care au deja elemente de identitate vizuala, dar nu au o propunere grafica pentru ambalaj.
 • Proof-uri (simulari) ale designului de ambalaj pentru clientii care doresc sa observe cum va arata varianta finala a ambalajului.
 • Diagnosticare a calitatii graficii furnizate in functie de cum va arata aceasta pe ambalaj.
 • Optimizarea elementelor unei propuneri grafice pe care clientul o are deja. Acesta inseamna ca adaptam grafica la conditiile tehnice posibile ale masinior de imprimat.
 • Adaptarea elementelor grafice in functie de posibilitatile de ambalare ale masinii (in cazul in care ambalajul este destinat ambalarii automate).
 • Consulatanta in privinta alegerii culorilor din PANTONE astfel incat ambalajul sa arate perfect in mediul in care este expus/folosit.
 • Optimizarea costurilor cliseului prin selectarea atenta a planurilor de culoare.
 • Concept si grafica "de la zero" pentru clientii care nu au o propunere grafica si nici elemente de identitate vizuala (logo/logotip) pentru ambalajul pe care doresc sa-l realizeze.
 • Vectorizare sectiuni text
Ambalajele pentru produsele alimentare pot fi realizate din mai multe tipuri de materiale acestea diferentiindu-se intre ele prin eficienta protectiei pe care o ofera produselor si costurile de obtinere. Producatorii aleg cel mai potrivit tip de ambalaj pentru produs tinand cont de urmatoarele aspecte: proprietatile produsului care trebuie ambalat, conditii de transport, manipulare si depozitare, metoda de ambalare, tipul si functiile ambalajelor, valorificarea economica a ambalajului.