Ambalaje sticla Bucuresti

STIROM S.A

Ambalaje sticla reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje sticla Bucuresti: STIROM S.A.

  STIROM SA a fost infiintata in anul 1968 in Bucuresti sub numele de Intreprinderea de Articole de Sticlarie Bucuresti. Incepand cu anul 1990, a devenit societate comerciala pe actiuni, sub denumirea de Stirom SA, iar din 1995 a devenit companie majoritar privata. La inceputul anului 2003, Stirom S.A. a fost preluata de grupul Yioula Glassworks, cu sediul in Grecia, grup ce detine alte 6 fabrici de sticla in Grecia, Bulgaria si Ucraina.
  STIROM SA este cel mai mare producator intern de articole de sticlarie, fiind prezenta pe listele de furnizori importanti ale tuturor companiilor care utilizeaza ambalaje din sticla, dar si ale marilor retele de magazine tip ”cash and carry” sau ale supermarketurilor, pentru articolele de menaj.
  Articolele produse si comercializate se impart in doua categorii:

  • Sticlarie de ambalaj pentru industria alimentara si a bauturilor.
  • Articole de menaj

  Ca urmare a inceperii in 2005 a unui amplu program de investitii si retehnologizare, in prezent se produc butelii de calitate superioara, la standarde europene , tratate superficial , atat la cald cat si la rece , ceea ce le confera o rezistenta sporita si un aspect estetic superior. A fost introdusa noua tehnologie de productie NNPB (Narrow Neck Press and Blow) tehnologie cu ajutorul careia se obtin ambalaje din sticla mai usoare si mai rezistente pe liniile de imbuteliere, obtinindu-se astfel avantaje legate de pret, productie si transport.

Servicii

  Sticlaria de ambalaj, destinata clientilor industriali, cuprinde urmatoarele tipuri de produse:

  • Butelii realizate din sticla alba, verde, bruna si olive green cu capacitati intre 40 ml si 2000 ml, pentru vinuri, bauturi alcoolice, bauturi racoritoare, bere si ape minerale.
  • Borcane pentru industria alimentara din sticla alba cu capacitati intre 80 ml si 1700 ml.
  • Flacoane cu capacitati intre 8 ml si 1000 ml, realizate din sticla alba.

  Sticlaria de menaj cuprinde pahare cu sau fara picior, scrumiere, halbe de bere, boluri, cani, carafe, etc. in varianta sadea sau decorate. De asemenea Stirom SA ofera pahare, halbe de bere si scrumiere personalizate cu logo-uri ce contin pana la 6 culori, pentru promotii.

Galerie foto