Ambalaje sticla Bucuresti

Ambalaje Sticla Bucuresti

Ambalaje sticla reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje sticla Bucuresti: Ambalaje Sticla Bucuresti.

  Articolele produse si comercializate se impart in doua categorii:

  • Sticlarie de ambalaj pentru industria alimentara si a bauturilor.
  • Articole de menaj

In prezent se produc butelii de calitate superioara, la standarde europene , tratate superficial , atat la cald cat si la rece , ceea ce le confera o rezistenta sporita si un aspect estetic superior. A fost introdusa noua tehnologie de productie NNPB (Narrow Neck Press and Blow) tehnologie cu ajutorul careia se obtin ambalaje din sticla mai usoare si mai rezistente pe liniile de imbuteliere, obtinindu-se astfel avantaje legate de pret, productie si transport.

Servicii

  Sticlaria de ambalaj, destinata clientilor industriali, cuprinde urmatoarele tipuri de produse:

  • Butelii realizate din sticla alba, verde, bruna si olive green cu capacitati intre 40 ml si 2000 ml, pentru vinuri, bauturi alcoolice, bauturi racoritoare, bere si ape minerale.
  • Borcane pentru industria alimentara din sticla alba cu capacitati intre 80 ml si 1700 ml.
  • Flacoane cu capacitati intre 8 ml si 1000 ml, realizate din sticla alba.

  Sticlaria de menaj cuprinde pahare cu sau fara picior, scrumiere, halbe de bere, boluri, cani, carafe, etc. in varianta sadea sau decorate. De asemenea Stirom SA ofera pahare, halbe de bere si scrumiere personalizate cu logo-uri ce contin pana la 6 culori, pentru promotii.

Galerie foto

Sticla este considerată materialul ideal pentru ambalaje datorită caracteristicilor sale şi a avantajelor pe care le oferă ca ambalaj. Sticla este utilizată cu precădere la ambalarea produselor lichide sau vâscoase  în domeniul  alimentar,  dar  şi  în industria farmaceutică, la ambalarea produselor chimice etc. Din sticlă sunt realizate ambalajelor sub formă de pahare, borcane, butelii, flacoane etc, pentru produsele alimentare lichide, păstoase şi chiar pentru cele solide.