Ambalaje industriale Buzau

Ambalaje Industriale Buzau

Ambalaje industriale reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje industriale Buzau: Ambalaje Industriale Buzau.

AMBALAJE INDUSTRIALE

Despre Noi

  Ambalajele industriale sunt necesare pentru a oferi protectie pe toata perioada transportului sau depozitarii produselor, fie ca sunt alimentare, chimice, de mobilier, din industria textila sau auto. Aceste ambalaje sunt destinate in special produselor grele, volumoniase sau chiar materialelor periculoase.

  Cutiile din carton industriale se produc la orice dimensiune, pot avea sau nu separatoare si sunt ideale pentru produsele din industria textila, alimentara, farmaceutica, lemnului si mobilierului, auto etc.

  Cutiile industriale din carton se utilizeaza indeosebi la bunuri voluminoase sau grele dar si la ambalarea colectiva a bunurilor preambalate.   Cutiile industriale din carton sunt folosite ca ambalaj secundar si tertiar pentru transportul pe paleti.

Servicii si produse

  • cutii cu capac
  • cutii pentru incaltaminte
  • cutii pentru ambalat pizza
  • cutii pentru arhivare documente
  • ambalaje fast-food
  • cutii diverse

 

Ambalajele industriale oferă protecţie pe parcursul fiecărei faze a activităţii de producţie: depozitare şi transport pieselor de schimb, a produselor finite şi semi-finite şi indiferent de tipul produsului – substante solide sau lichide. Cutiile industriale din carton se utilizează îndeosebi la bunuri voluminoase sau grele dar şi la ambalarea colectivă a bunurilor preambalate. Cutiile industriale din carton sunt folosite ca ambalaj secundar şi terţiar pentru transportul pe paleţi. Cutiile industriale din lemn industriale se utilizează îndeosebi pentru transportul bunurilor voluminoase şi grele. Butoaiele din tablă sau plastic se utilizează pentru trasnportul substanţelor lichide sau semilichide. Partenerii portalului va ofera ambalari industriale, ambalaje maritime, ambalaje aeriene, ambalaje terestre, fumigatie, ISPM15, IPPC, lemn tratat HT, ambalaje personalizate, lazi si cutii din lemn, paleti export, europaleti.