Ambalaje industriale Buzau

PROD DURPAK SRL

Ambalaje industriale reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje industriale Buzau: PROD DURPAK SRL.

PROD DURPAK - AMBALAJE INDUSTRIALE DIN CARTON ONDULAT
Producator ambalaje industriale din carton ondulat orice dimensiune
0237.243.368 / 0740.294.557

Despre Noi

  PROD DURPAK produce si comercializeaza toata gama de ambalaje industriale din carton ondulat, pentru a satisface toate cerintele clientilor. Suntem specializati in ambalaje destinate cofetariilor, patiseriilor, pizzeriilor, precum si fast-food-urilor; ambalaje deosebite pentru a aduce un plus de imagine produselor dumneavoastra. Nu ezitati sa ne contactati si vom incerca sa va oferim solutia optima.

ambalaje industriale din carton buzau

  ambalaje industriale buzauAmbalajele industriale sunt necesare pentru a oferi protectie pe toata perioada transportului sau depozitarii produselor, fie ca sunt alimentare, chimice, de mobilier, din industria textila sau auto. Aceste ambalaje sunt destinate in special produselor grele, volumoniase sau chiar materialelor periculoase.

  Cutiile din carton industriale se produc la orice dimensiune, pot avea sau nu separatoare si sunt ideale pentru produsele din industria textila, alimentara, farmaceutica, lemnului si mobilierului, auto etc.

  Cutiile industriale din carton se utilizeaza indeosebi la bunuri voluminoase sau grele dar si la ambalarea colectiva a bunurilor preambalate.   Cutiile industriale din carton sunt folosite ca ambalaj secundar si tertiar pentru transportul pe paleti.

Servicii si produse

  • cutii transportatoarecutii transport buzau
  • cutii cu capac
  • cutii pentru incaltaminte
  • cutii pentru ambalat pizza
  • cutii pentru arhivare documente
  • ambalaje fast-food
  • cutii diverse

 

Galerie foto