Ambalaje hartie / carton Constanta

Ambalaje hartie carton Constanta

Ambalaje hartie / carton reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje hartie / carton Constanta: Ambalaje hartie carton Constanta.


Producator ambalaje din carton: cutii clasice, cutii transport, cutii de fructe si legume, cutii de pizza, cutii pliate, ambajale mobila, etc

                          

  Ambalajele pot fi personalizate prin forma, culoare, grafica, numele de marca si mesajul informational transmis. Iar daca va intrebati de ce ambalajele personalizate ar fi o idee buna pentru impachetarea produselor dumneavoastra, trebuie sa stiti ca ambalajele personalizate au un rol esential in comunicarea dintre produs si client, acestea informand cat mai complet clientul asupra produsului respectiv, atragandu-i atentia asupra lui si favorizand decizia de achizitionare a respectivului produs.  

 Calitatea produselor noastre este garantata de nivelul ridicat de performanta al masinilor pe care le folosim in procesul de productie a cutiilor de cartorn dar si de profesionalismul si priceperea operatorilor.

   Suntem pregatiti pentru a satisface cele mai inalte exigente ale clientilor, realizand practic o gama foarte larga de produse, din orice tip de carton, adaptat cu grija la specificatiile fiecarui produs in parte.

                  

   Realizam ambalaje din orice tip de carton :duplex, microondul, carton in trei si cinci straturi, tavite, servetele. Printarea pe cartonul ondulat, atat albit cat si natur, se poate realiza in doua culori distincte plus doua derivatii de culoare, la cea mai inalta rezolutie.

  Utilajele performante (modelare, debitare, tiparire, etc) din dotare ne ajuta in cresterea competitivitatii pe piata ambalajelor din carton prin viteza de procesare si calitatea excelenta a produselor obtinute.
  Utilajele cu care lucram: flexo-slotter, masina de caserat, masina de plastifiat, stanta plana, stanta portofel, masina de taiat si biguit, ghilotina, masina de servetele.

                   

-ambalaje carton produse alimentare sau nealimentare -ambalaje hartie: pungi, saci, sacose de hartie hartie de impachetat. -ambalaje carton plat, duplex, triplex, ondulat, microondulat -ambalaje cutii, tavi, tavite, lazi, tuburi, separatoare, placi, role din carton -ambalaje cutii carton pentru pantofi, cutii carton pentru sucuri de fructe, cutii carton aparate electronice, telefoanele mobile, electrocasnice de mari dimensiuni (frigidere, masini de spalat, aragazuri).