Ambalaje hartie / carton Dolj

Ambalaje Carton Dolj

Ambalaje hartie / carton reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje hartie / carton Dolj: Ambalaje Carton Dolj.


Producator ambalaje si cutii din carton ondulat si duplex

Despre Noi

  Experienta acumulata in acesta perioada vine ca o garantie a calitatii produselor oferite si se reflecta in timpii de executie redusi, in preturile competitive si mai ales in grija deosebita manifestata fata de fiecare client.

Tehnologia de fabricatie
Spatiul de productie, structurat pe sectii specifice fluxului tehnologic, dotate cu utilaje automate, asigura o eficienta sporita care se reflecta in calitate, preturi si diversitatea gamei de ambalaje oferite.

Produse si servicii

-ambalaje carton produse alimentare sau nealimentare -ambalaje hartie: pungi, saci, sacose de hartie hartie de impachetat. -ambalaje carton plat, duplex, triplex, ondulat, microondulat -ambalaje cutii, tavi, tavite, lazi, tuburi, separatoare, placi, role din carton -ambalaje cutii carton pentru pantofi, cutii carton pentru sucuri de fructe, cutii carton aparate electronice, telefoanele mobile, electrocasnice de mari dimensiuni (frigidere, masini de spalat, aragazuri).