Ambalaje hartie / carton Dolj

REMANTIZ SRL

Ambalaje hartie / carton reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje hartie / carton Dolj: REMANTIZ SRL.

REMANTIZ SRL
Producator ambalaje si cutii din carton ondulat si duplex
0251.534.813 / 0727.277.552

Despre Noi

  ambalaje cutii din carton ondulat duplex craiovaREMANTIZ SRL, un nume de incredere pe piata ambalajelor din carton, ofera clientilor sai solutii de ambalare competitive, de peste 10 ani. REMANTIZ SRL ofera o gama diversificata de ambalaje din carton, cu posibilitatea de imprimare a cutiilor. Capacitatea noasta de productie depaseste 20.000 de cutii pe schimbul de lucru. Produsele oferite se disting prin calitate si preturi competitive, reusind sa satisfaca si nevoile de ambalare ale celor mai pretentiosi clienti.

  Experienta acumulata in acesta perioada vine ca o garantie a calitatii produselor oferite si se reflecta in timpii de executie redusi, in preturile competitive si mai ales in grija deosebita manifestata fata de fiecare client.

Tehnologia de fabricatie
Spatiul de productie, structurat pe sectii specifice fluxului tehnologic, dotate cu utilaje automate, asigura o eficienta sporita care se reflecta in calitate, preturi si diversitatea gamei de ambalaje oferite.

Sectia de carton ondulat

  • Aceasta sectie foloseste ca materie prima cartonul ondulat, fiind specializata in producerea ambalajelor colective imprimate.
  • Sectia este utilata cu un Printer Slotter Curioni T2600, o masina de lipit semiautomata Dyglue 1600, precum si cu masini de debitat si masini de stantat.
  • Sectia de carton ondulat are o pondere insemnata in cifra de afaceri a companiei.

Sectia de carton duplex

  • Aceasta sectie, are ca materie prima cartonul duplex, si functioneaza in stansa legatura cu sectia de carton ondulat, pentru a asigura necesarul zonal de ambalaje individuale.
  • Sectia este dotata cu doua stante automate Krause-Biagosch 50 si Poligraph-Kama, care asigura o capacitate de productie de 3000 - 4000 bucati/ora.

Sectia de stantare

  • Aceasta sectie da forma finala ambalajelor autoasamblabile prin operatii succesive de imprimare, caserare si stantare.
  • Sectia este dotata corespunzator pentru a stanta atat carton ondulat cat si carton duplex si triplex.

Produse si servicii

Cutii tip deschiscutii carton cu capac craiova
Cutiile tip deschis sunt formate dintr-o bucata cu o articulatie lipita, capsata sau lipita cu banda, care are ambele capete sub forma de clape. Aceste cutii sunt transportate plate, gata de folosire si necesita inchiderea clapelor.

Cutii tip telescop
Cutiile tip telescop sunt formate din mai multe bucati si sunt prevazute cu un capac sau un capat ce se pune pe corpul cutiei.

Cutiile tip dosar
Cutiile tip dosar sunt formate de obicei dintr-o singura bucata de carton. Fundul cutiei este indoit pentru a forma peretii si capacul. Cutiile pot fi aranjate si fara lipire sau capsare. Dispozitive de inchidere, manere pot fi incorporate in design.

Cutii prin alunecarecutii carton cu sertare si sina craiova
Cutiile prin alunecare sunt formate din sine si sertare ce se imbina in directii diferite unele in altele. Acest tip include de asemenea sertare exterioare pentru alte cutii.

Cutii tip rigid
Cutiile tip rigid sunt formate de obicei din doua bucati separate si un corp ce necesita capsare sau o operatie similara inainte de a fi folosite.

Cutii gata lipite
Cutiile gata lipite sunt compuse dintr-o singura parte, sunt transportate plate si gata de a fi folosite printr-o simpla asezare.

Accesorii interioarecutii carton craiova
Accesoriile interioare cum ar fi sine, captuseli, divizoare, etc, fie sunt legate de designul cutiei sau sunt considerate itemi separati.

Craipack utilizeaza trei tipuri de carton, fiecare cu proprietati si mod de utilizare specific:

  • Carton ondulat
  • Carton duplex
  • Carton triplex

Carton ondulat
Cu cea mai mare pondere in productia Craipack, cartonul ondulat este materia prima folosita pentru producerea ambalajelor, cod FEFCO 200 - 774. Pentru aceste ambalaje este folosit in general cartonul ondulat in 3 - 5 straturi cu ondula tip E, B si C.

Carton duplex
Craipack asigura necesarul zonal de ambalaje individuale si prin folosirea ca materie prima a cartonului duplex cu gramaje cuprinse intre 250 - 550 g/mp.

Carton triplex
Pentru anumite produse speciale se foloseste cartonul triplex cu o grosime cuprinsa intre 1 - 1,5 mm.