Ambalaje ecologice Maramures

SC Ambacart Grup SRL

Ambalaje ecologice reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje ecologice Maramures: SC Ambacart Grup SRL.

    Societatea S.C. AMBACART GRUP S.R.L. s-a infintat în anul 2006, Ambalaje Ecologice Craiovasub denumirea ”S.C. ULTIV COMCONS S.R.L.”, având ca activitate construcții civile și de geniu.

    Ideea de a schimba domeniul de activitate a venit în momentul în care fabrica de carton din Spania, la care a lucrat unul dintre asociați timp de 4 ani, s-a închis. Astfel asociații au hotărât sa cumpăram linia tehnologica de producție carton si utilajele de confectionat cutii din carton (sloter, masina de biguit, masina de cusut, masina de legat baxuri de cutii) existente in Spania. După achiziționarea acestei linii de producție si a utilajelor de confectionat cutii din carton s-a achiziționat și o hala de 1200m2 cu toate utilitățile în Loc. Cicârlău. După ce s-a montat linia tehnologica, în luna februarie 2009 a început producția efectiva de carton si de cutii.

Servicii

     Ambalajele ecologice sunt fabricate din materiale care ulterior pot fi reciclate, depozitate sau distruse fără a periclita mediul ambient.

     În comparaţie cu alte ambalaje, ambalajele din carton se detaşează remarcabil în categoria ambalajelor ecologice datorită capacităţii bune de reciclare. Ambalaje Ecologice Craiova

     Ne putem da uşor seama dacă un produs sau ambalajul său, pe care îl cumpărăm este reciclabil, identificând semnul grafic specific pentru reciclare. El este format din trei săgeţi care formează un dreptunghi.

     Fiecare săgeată reprezintă un pas al procesului de reciclare:

  • colectare şi procesare
  • prelucrare
  • cumpărare produse reciclate

Galerie foto