Ambalaje ecologice Maramures

Ambalaje Ecologice Maramures

Ambalaje ecologice reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje ecologice Maramures: Ambalaje Ecologice Maramures.

 

     Ambalajele ecologice sunt fabricate din materiale care ulterior pot fi reciclate, depozitate sau distruse fără a periclita mediul ambient.

     În comparaţie cu alte ambalaje, ambalajele din carton se detaşează remarcabil în categoria ambalajelor ecologice datorită capacităţii bune de reciclare.

     Ne putem da uşor seama dacă un produs sau ambalajul său, pe care îl cumpărăm este reciclabil, identificând semnul grafic specific pentru reciclare. El este format din trei săgeţi care formează un dreptunghi.

 

     Fiecare săgeată reprezintă un pas al procesului de reciclare:

 

  • colectare şi procesare
  • prelucrare
  • cumpărare produse reciclate

 

Pentru protejarea mediului inconjurator au aparut ambalaje ecologice produse din materiale care ulterior pot fi reciclate, depozitate sau distruse fara a periclita mediul ambient. Reciclarea deseurilor de ambalaje este operatiunea de reprelucrare intr-un proces de productie a deseurilor de ambalaje pentru a fi reutilizate in scopul initial sau pentru alte scopuri. Ne putem da usor seama daca un produs pe care il cumparam este reciclabil, identificind semnul grafic specific pentru reciclare. El este format din trei sageti care formeaza un dreptunghi. Fiecare sageata reprezinta un pas al procesului de reciclare.