Ambalaje industriale Maramures

Ambalaje Industriale Maramures

Ambalaje industriale reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje industriale Maramures: Ambalaje Industriale Maramures.

Detinem linie tehnologica de producție carton si utilajele de confectionat cutii din carton (sloter, masina de biguit, masina de cusut, masina de legat baxuri de cutii) existente in Spania. După achiziționarea acestei linii de producție si a utilajelor de confectionat cutii din carton s-a achiziționat și o hala de 1200m2 cu toate utilitățile în Loc. Cicârlău. După ce s-a montat linia tehnologica, în luna februarie 2009 a început producția efectiva de carton si de cutii.

Servicii

    Cutiile industriale din carton se utilizează îndeosebi la bunuri voluminoase sau grele dar şi la ambalarea colectivă a bunurilor preambalate. Cutiile industriale din carton sunt folosite ca ambalaj secundar şi terţiar pentru transportul pe paleţi.

    Ambalajele industriale oferă protecţie pe parcursul fiecărei faze a activităţii de producţie depozitarea şi transportul pieselor de schimb, produselor finite şi semi-finite.

    Cutiile din carton sunt folosite pentru ambalarea individuală sau colectivă pentru o gamă largă de produse.

    Cutiile din carton industriale se produc la orice dimeniune, pot avea sau nu separatoare şi sunt ideale pentru produsele din industria textilă, alimentară, farmaceutică, lemnului şi mobilierului, auto etc.

    Ambalajele industriale sunt necesare pentru a oferi protec ţ ie pe toată perioada transportului sau depozitării produselor, fie că sunt alimentare, chimice, de mobilier, din industria textila sau auto. Aceste ambalaje sunt destinate în special produselor grele, volumoniase sau chiar materialelor periculoase.

    Cartonul ondulat folosit pentru fabricarea cutiilor reprezintă materialul ideal pentru ambalarea produselor industriale. Cutiile din carton ondulat, prevăzute cu paleţi din construcţie, sunt uşor de asamblat şi nu ocupă mult spaţiu. Cutiile industriale din carton sunt folosite atât pentru transportul terestru sau aerian, cât şi pentru cel maritim.

Ambalajele industriale oferă protecţie pe parcursul fiecărei faze a activităţii de producţie: depozitare şi transport pieselor de schimb, a produselor finite şi semi-finite şi indiferent de tipul produsului – substante solide sau lichide. Cutiile industriale din carton se utilizează îndeosebi la bunuri voluminoase sau grele dar şi la ambalarea colectivă a bunurilor preambalate. Cutiile industriale din carton sunt folosite ca ambalaj secundar şi terţiar pentru transportul pe paleţi. Cutiile industriale din lemn industriale se utilizează îndeosebi pentru transportul bunurilor voluminoase şi grele. Butoaiele din tablă sau plastic se utilizează pentru trasnportul substanţelor lichide sau semilichide. Partenerii portalului va ofera ambalari industriale, ambalaje maritime, ambalaje aeriene, ambalaje terestre, fumigatie, ISPM15, IPPC, lemn tratat HT, ambalaje personalizate, lazi si cutii din lemn, paleti export, europaleti.