Ambalaje personalizate Maramures

SC Ambacart Grup SRL

Ambalaje personalizate reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje personalizate Maramures: SC Ambacart Grup SRL.

    Societatea S.C. AMBACART GRUP S.R.L. s-a infintat în anul 2006, sub denumireaAmbalaje Personalizate Craiova”S.C. ULTIV COMCONS S.R.L.”, având ca activitate construcții civile și de geniu.

    Ideea de a schimba domeniul de activitate a venit în momentul în care fabrica de carton din Spania, la care a lucrat unul dintre asociați timp de 4 ani, s-a închis. Astfel asociații au hotărât sa cumpăram linia tehnologica de producție carton si utilajele de confectionat cutii din carton (sloter, masina de biguit, masina de cusut, masina de legat baxuri de cutii) existente in Spania. După achiziționarea acestei linii de producție si a utilajelor de confectionat cutii din carton s-a achiziționat și o hala de 1200m2 cu toate utilitățile în Loc. Cicârlău. După ce s-a montat linia tehnologica, în luna februarie 2009 a început producția efectiva de carton si de cutii.

Servicii

     Cutii pizza

Societatea comercializeză doua forme constructive de baza: una clasica patrata si una moderna cu doua colturi tesite. Indiferent de forma, ambele modele sunt foarte usor de folosit si permit o aerisire eficace.

    Ambalajele din carton sunt necesare fiecărei firme care comercializează un produs de larg consum. Pe langă protecţia împotriva distrugerii şi/sau deteriorării pe care aceasta soluţie de ambalare o oferă produselor, ambalajele din carton personalizate oferă şi o identitate specifică firmei, aducând notorietate şi valoare produselor acesteia.
Ambalaje Personalizate Craiova

    Cutii lipite
Cutii realizate din diverse tipuri de carton ondulat alb sau natur intr-o gama variata de tipo-dimensiuni.

    Suporti carton pentru confectii
Spati si gulerase din carton duplex pentru camasi si bluze. Se pot personaliza la cerere cu folio,timbru sec sau prin tiparire.

    Cutii cu capac detasabil
Cutiile sunt realizate din carton ondulat caserate sau imprimate in 1-2 culori cu capac separat au automontante dintr-o singura bucata.

    Display-uri de prezentare
Cutii pentru prezentare articole, imprimate multi-color.

Galerie foto