Ambalaje protectie Maramures

SC Ambacart Grup SRL

Ambalaje protectie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje protectie Maramures: SC Ambacart Grup SRL.

    Societatea S.C. AMBACART GRUP S.R.L. s-a infintat în anul 2006, sub denumirea ”S.C. ULTIV COMCONS S.R.L.”, având ca activitate construcții civile și de geniu.

    Ideea de a schimba domeniul de activitate a venit în momentul în care fabrica de carton din Spania, la care a lucrat unul dintre asociați timp de 4 ani, s-a închis. Astfel asociații au hotărât sa cumpăram linia tehnologica de producție carton si utilajele de confectionat cutii din carton (sloter, masina de biguit, masina de cusut, masina de legat baxuri de cutii) existente in Spania. După achiziționarea acestei linii de producție si a utilajelor de confectionat cutii din carton s-a achiziționat și o hala de 1200m2 cu toate utilitățile în Loc. Cicârlău. După ce s-a montat linia tehnologica, în luna februarie 2009 a început producția efectiva de carton si de cutii.Ambalaje Protectie Craiova

Servicii

    Ambalajele pentru protecţie sunt materiale de protecţie, amplasate între produsul Ambalaje Protectie Craiovaambalat şi ambalajul exterior (materiale de umplutură ).

    Alegerea unui material de protecţie se face ţinând cont de gradul de protecţie pe care îl asigură produsului şi de posibilităţile de transport.

    Separatoarele din carton se folosesc atât pentru diferenţierea rândurilor de produse de pe paleţi din lemn sau PVC, cât şi pentru separarea produselor din cutiile de carton atunci când se împacheteaz ă mai multe produse într-o cutie . În acest mod se asigură protecţia produselor, cartonul ondulat oferind rezistenţă la şoc şi la variaţiile de temperatură.

Galerie foto