Ambalaje alimentare / alimente Mures

Ambalaje Alimentare Mures

Ambalaje alimentare / alimente reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje alimentare / alimente Mures: Ambalaje Alimentare Mures.

  In Romania, am inceput productia de ambalaje din carton in anul 2000, in Sighisoara. Datorita cererii mari, in anul 2008 am inceput productia de ambalaje din plastic, prin injectie. Ambalajele pot fi personalizate cu ajutorul tehnologiei IML. Totodata, se pot obtine culori diferite pentru corp si capac.
  Pentru a putea raspunde exigentelor tehnice si a celor de conservare, utilizam carton de diferite calitati cum ar fi acela fabricat din fibre virgine sau reciclate, cu sau fara invelis din material plastic sau cu folii ce nu permit trecerea grasimii in ambalaj.
  Unele dintre ambalajele noastre din carton sunt special concepute pentru a fi folosite in procesul de gatire sau de reincalzire la cuptorul traditional sau la cel cu microunde.
  Complet personalizabile, ambalajele noastre din lemn si carton sunt fabricate folosind tehnologia cea mai potrivita produsului dumneavoastra: lipire la cald sau lipire la rece pentru lemn, termoformare pentru carton, cu posibilitatea adaugarii de hartie de pergament sau a unui strat subtire de PET, in functie de necesitatile dumneavoastra.
  Stapanim toata tehnica de fabricatie a ambalajelor din plastic, de la conceptia si realizarea efectiva a matritelor, de la imprimarea etichetelor IML pana la injectarea sau termoformarea caserolelor din plastic.

Servicii

  • ambalaje din lemn
  • ambalaje din carton
  • ambalaje din plastic
  • ambalaje mixte
  • ambalaje pentru gatit
  • ambalaje personalizate sau standard

Galerie foto