Ambalaje hartie / carton Alba

Propack SRL

Ambalaje hartie / carton reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje hartie / carton Alba: Propack SRL.

Despre Noi

Propack SRL
Producator ambalaje din carton
0751.200.882 / 0751.200.883

  ambalaje_carton_albaSC PROPACK SRL din Sebes este o companie fondata in anul 2008, este unul dintre cei mai mari producatori de ambalaje din Romania si cel mai mare producator de ambalaje din carton din judetul Alba. Oferta variata de produse face din Propack un leader important in domeniul producerii de ambalaje.

  Propack Srl este una dintre cele mai importante companii autohtone producatoare de ambalaje din carton ondulat sul si placi din carton ondulat in 3 straturi, 5 straturi si in 7 straturi, cutii pliante clasice, cutii telescopice, si cutii tip mapa, cutii glisante si cutii rigide, cutii gata lipite si accesorii interioare.

cutii_carton_alba_iulia

 Cutiile din carton sunt cele mai utilizate ambalaje din carton si sunt disponibile intr-un numar foarte mare de forme si dimensiuni. Cutiile din carton ondulat sunt folosite pentru ambalare, depozitare si transport produse la fabrici, depozite, magazine, birouri si locuinte.

  In peisajul actual al producatorilor de ambalaje de pe piata romaneasca sunt prezenti si apreciati prin calitatea produselor, seriozitatea in relatiile cu partenerii (dintre parteneri putem enumera Albalact si Dacia Plant de exemplu) si prompitudinea cu care raspund clientilor.

Servicii si produse

Producem o gama larga de categorii de cutii:ambalaje carton sebes

  • CO2, CO3, CO5, CO7
  • Cutii pliante clasice
  • Cutii telescopice
  • Cutii tip mapa
  • Cutii glisante
  • Ambalaje rigide
  • Cutii gata lipite
-ambalaje carton produse alimentare sau nealimentare -ambalaje hartie: pungi, saci, sacose de hartie hartie de impachetat. -ambalaje carton plat, duplex, triplex, ondulat, microondulat -ambalaje cutii, tavi, tavite, lazi, tuburi, separatoare, placi, role din carton -ambalaje cutii carton pentru pantofi, cutii carton pentru sucuri de fructe, cutii carton aparate electronice, telefoanele mobile, electrocasnice de mari dimensiuni (frigidere, masini de spalat, aragazuri).