Ambalaje hartie / carton Arad

Argis Prodimpex SRL

Ambalaje hartie / carton reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje hartie / carton Arad: Argis Prodimpex SRL.

Argis Prodimpex SRL
Producator ambalaje din hartie si carton
0729.664.059 / 0732.151.434

Despre Noi

  producator ambalaje carton aradArgis Prodimpex SRL produce si livreaza ambalaje simple si complexe din carton, cutii cu autoformare, cutii si ambalaje din carton pentru arhivare, pentru pizza si ladite legume - fructe. Comercializam o gama larga de ambalaje din carton ondulat de orice tip (microondul, 3 straturi, 5 straturi), pahare, caserole, conuri, cutii de pizza, tavite, farfurii, cutii de tort cu maner etc.

  Va punem la dispozitie ambalaje din carton ce pot avea diverse forme si intrebuintari dintre care amintim: pahare, caserole, conuri, cutii de pizza, tavite, farfurii, cutii de tort cu maner etc. Bineinteles, gama este mult mai diversificata si mai ampla, de aceea va invitam sa ne spuneti care sunt necesitatile voastre, iar noi vom face tot posibilul pentru a le indeplini in cel mai scurt timp posibil. 

  Cartonul ondulat este format din unul pana la patru straturi netede de hartie si unul, doua sau trei straturi ondulate din hartie inferioara sau superioara de ambalaj, unite intre ele printr-un adeziv. Se obtine astfel un obiect de tip sandwich usor si stabil. Elementul de baza este obtinut prin asocierea, prin lipirea unui strat plat cu un strat ondulat. Acoperirea unui astfel de element sau a mai multor elemente suprapuse de obicei, marimea ondulelor folosite este diferita cu un strat plat determina obtinerea cartoanelor ondulate cu unul, doua sau trei straturi de ondule.

    Produsele finite obtinute prin procesarea cartonului ondulat sunt ambalajele, in majoritate cutii, intr-un numar foarte mare de tipuri si dimensiuni. Se pot realiza si ladite, cat si accesorii de prezentare, displayere.

    Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va satisface cereile intr-un mod profesional. Dorim sa va venim in ajutor cu solutii pentru a va asigura o crestere a vanzarilor, pentru a atrage cat mai multi clienti si a mari increderea celor existenti.

Servicii si Produse

 Ambalaje din carton, cutiile pot fi de culoare alb sau natur:producator ambalaje carton arad

  • Cutii carton baxuri clasice
  • Cutii carton cu capac
  • Cutii carton cu separatoare
  • Cutii pizza
  • Cutii torturi
  • Cutii prajituri
  • Cutii pentru transport

  Cutii carton, cutii clasice, cutii pliante
Cutiile pliante clasice sau americane sunt formate dintr-o bucata cu o articulatie lipita, capsata sau lipita cu banda, care are ambele capete sub forma de clape. Aceste cutii sunt transportate pliate, gata de folosire si necesita inchiderea clapelor.

    Carton ondulat CO2, CO3, CO5
Carton Ondulat Sul si Placi din Carton Ondulat in 3 straturi (doua straturi netede si unul ondulat), 5 straturi (3 straturi netede si doua ondulate).

    Cutii gata lipite
Cutiile gata lipite sunt compuse dintr-o singura bucata, sunt transportate pliate si gata de a fi folosite printr-o simpla asezare.

    Cutii rigide
Cutiile rigide sunt formate de obicei din doua bucati separate si un corp ce necesita capsare sau o operatie similara inainte de a fi folosite.

-ambalaje carton produse alimentare sau nealimentare -ambalaje hartie: pungi, saci, sacose de hartie hartie de impachetat. -ambalaje carton plat, duplex, triplex, ondulat, microondulat -ambalaje cutii, tavi, tavite, lazi, tuburi, separatoare, placi, role din carton -ambalaje cutii carton pentru pantofi, cutii carton pentru sucuri de fructe, cutii carton aparate electronice, telefoanele mobile, electrocasnice de mari dimensiuni (frigidere, masini de spalat, aragazuri).