Ambalaje hartie / carton Arad

Argis Prodimpex SRL

Ambalaje hartie / carton reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje hartie / carton Arad: Argis Prodimpex SRL.

    Cartonul ondulat este format din unul pana la patru straturi netede de hartie si unul, doua sau trei straturi ondulate din hartie inferioara sau superioara de ambalaj, unite intre ele printr-un adeziv. Se obtine astfel un obiect de tip sandwich usor si stabil. Elementul de baza este obtinut prin asocierea, prin lipirea unui strat plat cu un strat ondulat. Acoperirea unui astfel de element sau a mai multor elemente suprapuse de obicei, marimea ondulelor folosite este diferita cu un strat plat determina obtinerea cartoanelor ondulate cu unul, doua sau trei straturi de ondule.

    Produsele finite obtinute prin procesarea cartonului ondulat sunt ambalajele, in majoritate cutii, intr-un numar foarte mare de tipuri si dimensiuni. Se pot realiza si ladite, cat si accesorii de prezentare, displayere.

    Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va satisface cereile intr-un mod profesional. Dorim sa va venim in ajutor cu solutii pentru a va asigura o crestere a vanzarilor, pentru a atrage cat mai multi clienti si a mari increderea celor existenti.Ambalaje Hartie Carton Arad

Servicii

    Cutii carton, cutii clasice, cutii pliante

Cutiile pliante clasice sau americane sunt formate dintr-o bucata cu o articulatie lipita, capsata sau lipita cu banda, care are ambele capete sub forma de clape. Aceste cutii sunt transportate pliate, gata de folosire si necesita inchiderea clapelor.


    Carton ondulat CO2, CO3, CO5

Carton Ondulat Sul si Placi din Carton Ondulat in 3 straturi (doua straturi netede si unul ondulat), 5 straturi (3 straturi netede si doua ondulate).
Ambalaje Hartie Carton Arad

    Cutii gata lipite

Cutiile gata lipite sunt compuse dintr-o singura bucata, sunt transportate pliate si gata de a fi folosite printr-o simpla asezare.


    Cutii rigide

Cutiile rigide sunt formate de obicei din doua bucati separate si un corp ce necesita capsare sau o operatie similara inainte de a fi folosite.