Ambalaje plastic Arges

SC TODY PLAST SRL

Ambalaje plastic reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje plastic Arges: SC TODY PLAST SRL.

Despre Noi

  TODY Plast Arges firma producatoare de folii si ambalaje din folie LDPE/HDPE, cu o gama variata extinsa de tipuri si dimensiuni de ambalaje, ce se adreseaza domeniului industrial dar si alimentar.

  Experienta in domeniu, utilaje performante ce permit un nivel calitativ optim, urmarirea si planificarea productiei pentru asigurarea unei rapiditati excelente in livrari, precum si un raport optim pret-calitate au facut posibila dezvoltarea firmei noastre pe un trend ascendent rapid.

  Producem o gama mare si foarte variata de ambalaje din polietilena. De la saci menajeri, plase si pungi de diferite marimi, pana la folie pentru agricultura sau saci de rezistenta mare pentru domeniul constructiilor. Toate produsele noastre pot fi personalizate dupa specificatiile fiecarui client in parte.

  Pungile sunt produsele ce permit cea mai larga gama de personalizare, atat din perspectiva materialelor si a culorilor, dar si din perspectiva posibilitatilor de tiparire si chiar a formei de prezentare.

  Sacii pot fi realizati din polietilena de joasa densitate (LDPE) sau din polietilena de inalta densitate (HDPE) si pot fi livrati conform cererii clientului, individuali sau personalizati.

 

 

  Folia din polipropilena este un produs destinat ambalarii produselor alimentare, a confectiilor si a diverselor repere tehnice. Folia din polipropilena poate fi transparenta, alba, perlata sau metalizata.

  Folia poate fi folosita sub forma de role debitata la diverse dimensiuni (100 – 1300 mm) si cu diverse grosime (12 – 60 microni) sau este destinata confectionarii de pungi.
 Domeniile de aplicare sunt multiple: industria textila (ambalarea camasilor, prosoapelor), industria tutunului (ambalarea pachetelor si cartuselor de tigari), industria alimentara (ambalare ciocolata, pufuleti, produselor din patiserie), ambalarea cadourilor, florilor, etc.

  Foliile LDPE au densitatea cuprinsa intre 0,910 – 0,927 g/cm3. Rezista la temperaturi de 80°C continuu si la temperaturi de 95°C pentru o perioada scurta de timp. Foliile de LDPE sunt realizate in varianta translucida sau opaca, destul de flexibile si greu de spart. Aceste folii se folosesc in domeniul alimentar si industrial.

  Conceptul nostru este acela ca nu exista clienti mari sau clienti mici, ci exista "clientul", ale carui nevoi incercam sa le adaptam la conditiile economice actuale pentru a gasi solutia optima a unei colaborari bazate pe respect si incredere.

  Nu ne laudam ca suntem cei mai buni, ci te lasam pe tine, potential client, sa te convingi de acest lucru.

Servicii

  

TODY PLAST ARGES produce folii si ambalaje din folie de polietilena LDPE/HDPE si BOPP, tipuri si dimensiuni la cerere.
Intre categoriile principale de produse enumeram:

  • folie protectie tip solar natur sau aditivata UV, latime max. 6,2 m
  • folie termocontractibila ( shrink )
  • folie strech pentru paletizare manuala sau automata
  • folie transparenta in role pentru curatorii chimice si ecologice, cu sau fara pliuri laterale
  • saci - pungi - uz alimentar si industrial, dimensiuni la cerere
  • huse protectie confectii
  • huse paleti
  • pungi panificatie
  • folie BOPP pntru ambalare automata
  • furtun PVC

 

Galerie foto