Ambalaje articole tehnice

Ambalaje articole tehnice

    Exigentele pe care trebuie sa le satisfaca ambalajele depind de mai multi factori, cum ar fi: felul marfii, masa sa, dimensiunile sale, forma sa, de compozitia sa si de riscurile de avariere inerente naturii sale; pe langa acestea mai putem adauga modul de transport, itinerarul, precum si conditiile de folosire a ambalajului (ambalaj pierdut sau reutilizabil).
    Articolele tehnice, pe de alta parte fac parte din categoria ambalajelor speciale care au nevoie de ambalare specifica, acestea au nevoie de ambalaje speciale care sa protejeze componentele. Dintre ambalajele care pot fi folosite pentru articolele tehnice, putem aminti:faltkarton2_400.
    Ambalajele din carton ondulat - acestea fac posibila ambalarea atractiva a articolelor tehnice, a diverselor aparate de telecomunicatii si electrotehnice, a articolelor de ceramica si a materialelor de constructii, a produselor de sticlarie si portelan, a articolelor de birotica.
    Un alt tip de ambalaj, special pentru ambalarea articolelor tehnice este hartia laminata. Aceasta este formată din cateva componente, de aceea ea poate fi numita material combinat. Principalele componente ale hartiei laminate sunt hartia-baza si stratul polimer aplicat peste ea. Datorita proprietatilor hartiei si stratului polimer continut de acest material combinat, hartia laminata reprezinta un ambalaj de calitate pentru mai multe tipuri de articole tehnice.
    Ambalaje din hartie si carton ondulat pentru diferite produse, pornind de la aparate de uz casnic de dimensiune mica pana la masini agricole, de la motoare electrice pana la plite cu gaz, de la aspiratoare pana la incaltaminte.
   1341346296_hartieambalatnatur Eforturile in cercetare, cautarea de noi tehnologii, atentia indreptata spre exigentele clientilor, controlul constant al procesului de productie, sunt cateva din punctele forte din interiorul industriei de ambalaje; in acest sens se incearca aducerea in prim plan a unor ambalaje speciale, care sa corespunda, din cat mai multe puncte de vedere cerintelor pietei, astfel fabricarea si comercializarea articolelor tehnice din cauciuc, in special pentru industria constructoare de autovehicule dar si pentru alte sectoare industriale este un nou tip de ambalaje pentru articolele tehnice.

cutii