Ambalaje catering

Ambalaje catering

    In ultima perioada, sistemul de tip catering a luat amploare. Faptul ca oamenii sunt angrenati in diferite proiecte si pun accent, in principal pe cariera, a dus la dezvoltarea acestui sistem. Serviciile de tip catering se refera la prepararea mancarii şi la livrarea acesteia la domiciliul clientilor. Succesul afacerilor de acest tip este dat de calitatea produselor, a ambalajelor in care sunt livrate produsele şi a serviciilor de catering. rec3_400
    Cu o simpla presare care poate dura intre 1 si 3 secunde este posibila ambalarea prin acest sistem de termosudare a diferitelor marimi de caserole sau farfurii din polipropilena. Ambalarea se face prin aplicarea unei folii de plastic peste caserola si termosudarea acesteia pe marginea caserolei, asigurandu-se astfel o etanseitate perfecta.
    Ambalajul astfel obtinut consta in aplicarea unui strat protector, de exemplu o folie de polietilena, fixat prin termosudare. In acest fel, calitatea si prospetimea produselor se pastreaza in cele mai bune conditii.
  rec2_400  Pentru ambalarea produselor de acest tip sunt folosite, in principal, ambalaje de unica folosinta, gen folii, caserole, farfurii, boluri sau cutii de carton. Calitatea acestor ambalaje a variat, in timp de la plastic la aluminiu si polistiren, tinandu-se cont intotdeauna de cele mai noi materiale si de calitatea acestora.
    Cele mai noi ambalaje din domeniul sistemului de catering sunt foliile, caserolele si farfuriile termosudabile.

 

rec_400