Ambalaje durabile

Ambalaje durabile

    Ambalajele din lemn sunt, din punct de vedere estetic, cele mai elaborate, dar in acelasi timp acestea sunt si foarte sigure, indiferent de domeniul sau scopul folosirii lor. Reprezinta totodata o investitie in timp caci metodele de prelucrare a lemnului contribuie la rezistenta si durabilitatea acestora. Alegeti asadar lemnul ca material pentru un ambalaj sigur pentru orice obiect si pentru orice tip de transport.2_01
    Insa, lemnul a devenit un material cu ajutorul caruia se fabrica ambalaje impunatoare, destinate in mare parte unei anumite categorii sociale. Ambalajele de lemn fac parte din categoria ambalajelor de lux caci ele sunt folosite pentru depozitarea hainelor, a bijuteriilor, a bauturilor scumpe, a parfumurilor si chiar a multor altor cadouri. Conform celor mai recente studii, oamenii prefera sa primeasca un cadou intr-o cutie de lemn decat intr-o punga de plastic din motive ce tin de estetica si de functionalitatea acestui ambalaj adiacent.
    Ambalajele de lemn destinate cadourilor sau depozitarii anumitor materiale si obiecte pretioase sunt executate indeosebi dintr-un lemn special, cires sau mahon, de esenta tare care este tratat in prealabil pentru a rezista in timp si pentru a proteja obiectele plasate inauntru. Si pentru ca lemnul reprezinta un must have si in domeniul amenajarilor interioare, puteti amenaja si masca anumite parti din locuinta cu ambalaje de lemn.
   1_02 Ambalajele fabricate din lemn reprezinta una dintre cele mai sigure solutii in momentul in care doriti sa transportati sau sa depozitati marfuri si produse care trebuie tinute la temperaturi extreme. Astfel, lemnul se foloseste in special la confectionarea unui anumit tip de ambalaj destinat indeosebi transportului si asta pentru ca este extrem de rezistent la solicitarile mecanice si chiar la uzura la care este expus. Din gama ambalajelor fabricate din lemn fac parte mai multe tipuri si mentionam atat lazile, cutiile, dar si paletii ori platformele.

 

 

 

3_400