Ambalaje protectie Bacau

Ambalaje Protectie Bacau

Ambalaje protectie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje protectie Bacau: Ambalaje Protectie Bacau.


    Producem cutii şi ambalaje de protectie pentru o gama largă de produse cum ar fi: încălţăminte, alimente, cadouri, îmbrăcăminte, jucării, etc. Folosim o varietate de materiale din hârtie şi carton înobilate de noi prin tehnicile moderne folosite de printare, lăcuire, ştanţare, folio la cald, şi laminare.

    Compania noastră este organizată în sectoare distincte pentru a face faţă solicitărilor tot mai exigente ale lumii antreprenoriale şi oferă, în acelaşi timp, un serviciu complet pentru toţi clienţii noştri. De la biroul de estimări până la cel al administraţiei, de la design grafic la produsul final, de la departamentul de tipărire până la tăiere şi lipire; totul este coordonat şi optimizat pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil.

    Aici veţi găsi soluţiile cele mai avansate în industria hârtiei şi cartonului pentru cele mai diverse sfere de produse, de la cutii de pantofi şi sectorul modei, până la cea a produselor alimentare, de ambalare pentru mărfurile de lux, de dimensiuni medii şi mari, pentru ambalajele de mici dimensiuni pentru accesorii si ornamente în general, şi multe alte propuneri care vor satisface, suntem siguri, chiar şi cele mai exigente gusturi.

Servicii

 • Ambalajele protectoare sunt pe deplin ecologice și biodegradabile (100% hârtie reciclată).
 • Aceste perne de siguranta sunt ideale pentru asigurarea obiectelor grele, cu margini lungi și ascuțite care pot deteriora cu ușurință folia de ambalare clasica.
 • Asigurara claritate vizibila si usurinta de utilizare respectiv manipulare la locul de muncă in sectiile de desfacere.
 • Este foarte ușor să se adapteze la forma elementelor ce necesita protectie.
 • Proprietățile pernelor de hartie Karopack utilizate absorb energia de vibrații, șocuri în timpul transportului, chiar și după deteriorării mecanice a stratului de protectie exterior.
 • Nu se mișca în container, astfel mereu pot proteja antisoc perfect impotriva deteriorarii sau distrugerii.
 • Pernele antisoc au proprietăți constante de protecție chiar si la temperaturi inalte.
 • Ambalajele flexibile de protectie sunt potrivite pentru reutilizare.
 • Ambalajele de protectie au un aspect elegant.
 • Nu inregistreaza pierdieri materiale create prin distrugere pe timpul transportului.
 • Ambalajele de siguranta sunt produsul ideal antisoc de protectie.
 • Pernele de siguranta pot fi folosite si in scop de marketing, ele putand fi personalizate cu logo-ul producatorului marfurilor si ambalajelor.
 • Ambalajele de siguranta, au un termen de valabilitate nedeterminată.
 • Ambalajele antisoc, NU transporta electricitate statică, acestea find produse dintr-un material ce are in componenta sa chimica elemente de celuloza, iar celuloza nu este un element ce se incarca electric prin frecare sau diferente de temperatura.

Galerie foto

Ambalajele pentru protecţie sunt materiale de protecţie, amplasate între produsul ambalat şi ambalajul exterior (materiale de umplutură ). Alegerea unui material de protecţie se face ţinând cont de gradul de protecţie pe care îl asigură produsului şi de posibilităţile de transport. Separatoarele din carton se folosesc atât pentru diferenţierea rândurilor de produse de pe paleţi din lemn sau PVC, cât şi pentru separarea produselor din cutiile de carton atunci când se împacheteaz ă mai multe produse într-o cutie . În acest mod se asigură protecţia produselor, cartonul ondulat oferind rezistenţă la şoc şi la variaţiile de temperatură. Folie protectoare din plastic cu bule de aer este unul dintre ambalajele cele mai utilizate pentru protectia produselor şi umplerea spaţiului gol din interiorul ambalajelor.Este realizat din bule de aer încorporate între două straturi de material plastic sigilate. Acest proces permite ca bulele de aer să formeze un strat de amortizare împotriva şocurilor. Poliesterul extrudat sau expandat este folosit cu succes la fabricarea diverselor ambalaje pentru protecţia obiectele sensibile la şocuri.