Ambalaje protectie Bacau

EXPERT AXON PALET SRL

Ambalaje protectie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje protectie Bacau: EXPERT AXON PALET SRL.

EXPERT AXON PALET SRL
Producator Ambalaje din Lemn | Cutii din Lemn | Paleti si Europaleti
0745.356.781 / 0740.037.391

Despre Noi

    paleti neamtSocietatea EXPERT AXON PALET SRL are ca obiect de activitate productia si comertul de europaleti simpli si dubli, ambalajelor de transport din material lemnos. PRODUCEM si RECICLAM,  la  comanda,  toate  tipurile  de   paleti  si ambalaje din lemn.

    Datorita utilajelor de ultima generatie, pe care societatea noastra le are in proprietate, produsele realizate sunt in conformitate cu standardele impuse de Uniunea Europeana, ceea ce asigura caracteristici de sustinere foarte ridicate.

    EXPERT AXON PALET SRL este certificata pentru producerea paletilor tip EUR.

europaleti neamtPaletii intra in categoria ambalajelor tertiare si sunt ambalaje de transport, concepute pentru a usura manipularea si transportul unui numar de unitati de vanzare sau ambalaje grupate pentru evitarea deteriorarii pe parcursul transportului. Un palet de uz general, care poate fi folosit in siguranta pentru majoritatea aplicatiilor din lantul de distributie si transport din Europa.

    Scopul nostru este acela de a aduce pietei de profil un plus de calitate, prin produsele pe care le oferim clientilor traditionali, precum si a celor care se vor alatura colaborarii cu societatea noastra.

Produse si Servicii

    Europaleti simplieuropaletisimpli

Europaletii simpli noi si seconnd-hand asigura rezistenta de pana la 800kg.
La cererea clientului se pot fabrica si dimensiuni atipice de europaleti simpli.

Material: fag, plop, brad
Dimensiuni: 1200x800x145 mm    Europaleti dublieuropaletidubli_01

Europaletii dubli noi si second-hand asigura rezistenta de pana la 1000kg.
La cererea clientului se pot fabrica si dimensiuni atipice de europaleti dubli.

Material: fag, plop, brad
Dimensiuni: 1200x800x145 mm


    Paleti ignifugatipaleti_ignifugati

Producem paleti ignifugati, rezistenti la foc si temperaturi ridicate. Ignifugarea se realizeaza numai cu produse omologate şi agrementate, conform Standardelor Internationale.
Pot fi utilizati pentru depozitarea si transportul produselor chimice.


    Ladita transportladitatransport1

Laditele de transport sunt fabricate din lemn de plop si utilizate pentru ambalarea ciupercilor de padure si de cultura, fructelor, legumelor, salatelor, rasadurilor etc.
Laditele din lemn pot transporta in functie de tipul si dimensiunile acestora cantitati pe care alte ambalaje din carton nu o pot face.

Material: plop
Dimensiuni: 300x500x200 mm    Ladita transport tip 2laditatransport2

Laditele de transport sunt fabricate din lemn de plop si utilizate pentru ambalarea ciupercilor de padure si de cultura, fructelor, legumelor, salatelor, rasadurilor etc.
Laditele din lemn pot transporta in functie de tipul si dimensiunile acestora cantitati pe care alte ambalaje din carton nu o pot face.

Material: plop
Dimensiuni: 300x500x90 mm


    Ambalaje transportambalajetransport

Ambalajele sunt astfel fabricate si tratate pentru a putea rezista la temperaturi de -30ºC pana la +60 ºC.
Ambalajele de transport sunt proiectate in functie de necesitati: greutatea produsului, pozitia centrului de greutate, modalitatea de transport si de ridicare, precum si modalitatea de depozitare.

Material: plop
Dimensiuni: diverse

Servicii

 • Ambalajele protectoare sunt pe deplin ecologice și biodegradabile (100% hârtie reciclată).
 • Aceste perne de siguranta sunt ideale pentru asigurarea obiectelor grele, cu margini lungi și ascuțite care pot deteriora cu ușurință folia de ambalare clasica.
 • Asigurara claritate vizibila si usurinta de utilizare respectiv manipulare la locul de muncă in sectiile de desfacere.
 • Este foarte ușor să se adapteze la forma elementelor ce necesita protectie.
 • Proprietățile pernelor de hartie Karopack utilizate absorb energia de vibrații, șocuri în timpul transportului, chiar și după deteriorării mecanice a stratului de protectie exterior.
 • Nu se mișca în container, astfel mereu pot proteja antisoc perfect impotriva deteriorarii sau distrugerii.
 • Pernele antisoc au proprietăți constante de protecție chiar si la temperaturi inalte.
 • Ambalajele flexibile de protectie sunt potrivite pentru reutilizare.
 • Ambalajele de protectie au un aspect elegant.
 • Nu inregistreaza pierdieri materiale create prin distrugere pe timpul transportului.
 • Ambalajele de siguranta sunt produsul ideal antisoc de protectie.
 • Pernele de siguranta pot fi folosite si in scop de marketing, ele putand fi personalizate cu logo-ul producatorului marfurilor si ambalajelor.
 • Ambalajele de siguranta, au un termen de valabilitate nedeterminată.
 • Ambalajele antisoc, NU transporta electricitate statică, acestea find produse dintr-un material ce are in componenta sa chimica elemente de celuloza, iar celuloza nu este un element ce se incarca electric prin frecare sau diferente de temperatura.

Galerie foto

Ambalajele pentru protecţie sunt materiale de protecţie, amplasate între produsul ambalat şi ambalajul exterior (materiale de umplutură ). Alegerea unui material de protecţie se face ţinând cont de gradul de protecţie pe care îl asigură produsului şi de posibilităţile de transport. Separatoarele din carton se folosesc atât pentru diferenţierea rândurilor de produse de pe paleţi din lemn sau PVC, cât şi pentru separarea produselor din cutiile de carton atunci când se împacheteaz ă mai multe produse într-o cutie . În acest mod se asigură protecţia produselor, cartonul ondulat oferind rezistenţă la şoc şi la variaţiile de temperatură. Folie protectoare din plastic cu bule de aer este unul dintre ambalajele cele mai utilizate pentru protectia produselor şi umplerea spaţiului gol din interiorul ambalajelor.Este realizat din bule de aer încorporate între două straturi de material plastic sigilate. Acest proces permite ca bulele de aer să formeze un strat de amortizare împotriva şocurilor. Poliesterul extrudat sau expandat este folosit cu succes la fabricarea diverselor ambalaje pentru protecţia obiectele sensibile la şocuri.