Ambalaje lemn Bihor

Dant Proiect Consult

Ambalaje lemn reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje lemn Bihor: Dant Proiect Consult.

DANT PROIECT CONSULT S.R.L.
Producator Ambalaje din Lemn Bihor
0729.845.842

 cutii lemn bihor oradeaDant Proiect Consult, din Vistea, judetul Cluj concepe, produce si recicleaza ambalaje din lemn, incercand intotdeauna sa imbunatateasca constant calitatea acestora. 

 Ambalajele din lemn sunt utilizate pentru transportul produselor grele (motoare, masini, etc.) sau pentru transportul anumitor produse tradiţionale (trabucuri, băuturi alcoolice, etc.) Cu toate acestea, cel mai mult sunt utilizate in horticultura.Cutiile pentru produsele agricole sunt compuse din foi subtiri de plop lipite una de alta. 

 Lazile din lemn se confectioneaza din sipci de lemn, din placaj sau din placi fibrolemnoase. Se folososc ca ambalaje secundare (lazile compartimentate pentru sticle, numite si navete), sau ca ambalaje primare (lazi pentru legume si fructe, lazi pentru produse grase-unt, margarina, untura).

 ambalaje lemn oradea bihorCutiile din lemn sunt obiecte in forma de cub, de paralelipiped etc., gol in interior, in care se pastreaza, se transporta sau care protejeaza diverse obiecte.

 Ambalajele din lemn se folosesc de cele mai multe la colectarea directa de pe camp. Aceste produse care ies pe piaţă fără alte manipulări gasesc in aceste ambalaje din lemn cea mai buna resursa de ambalare.

Principalele avantaje ale ambalajelor din din lemn:

 • Se poate imprima, deşi imperfect, se poate integra marca comerciala şi logo-ul producatorului, precum şi alte mesaje practice.
 • Pot fi oricând reciclate sau distruse asa evitandu-se problemele ulterioare care apar odata cu spalarile incomplete.
 • Cutia de lemn a reuşit să pătrunda pe o determinata piata si exista produse care au obtinut o mare fidelitate din partea cumparatorilor.

 Principalele caracteristici ale ambalajelor din lemn sunt:

 • rezistenta buna la solicitari mecanice;
 • rezistenta  buna la uzura;
 • conductibilitate electrica foarte mica;
 • sunt ecologice.

 Va asteptam sa ne contactati in speranta ca vom fi solutia cea mai buna pentru dumneavoastra!

Servicii

 Producem urmatoarele ambalaje din lemn:paleti, cutii lemn bihor

 • lazi din lemn;
 • cutii din lemn;
 • paleti din lemn;
 • butoaie din lemn,
 • cosuri din lemn.

 

Galerie foto

Principalele avantaje ale folosirii lemnului  pentru confectionarea ambalajelor sunt protectia ridicata ce o asigura  produselor din interior si faptul ca ambalajele din lemn sunt refolosibile. Lemnul este unul din cele mai vechi materiale folosite pentru ambalare. In ultimii ani insa, din cauza reducerii exploatarii masei lemnoase la nivel mondial, ponderea utilizarii sale in industria ambalajelor a scazut considerabil (la 3-8% din total), fiind substituit din ce in ce mai mult cu materialele plastice si cartonul ondulat. Principalele caracteristici ale ambalajelor din lemn sunt: rezistenta buna la solicitari mecanice, la uzura, conductibilitate electrica foarte mica, sunt ecologice. Cele mai utilizate ambalaje din lemn: lazi, cutii, paleti, butoaie, cosuri. Lazile din lemn se confectioneaza din sipci de lemn, din placaj sau din placi fibrolemnoase. Se folososc ca ambalaje secundare (lazile compartimentate pentru sticle, numite si navete), sau ca ambalaje primare (lazi pentru legume si fructe, lazi pentru produse grase-unt, margarina, untura).