Ambalaje personalizate Brasov

SC POLICROM SRL

Ambalaje personalizate reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje personalizate Brasov: SC POLICROM SRL.

        Compania noastră este organizată în sectoare distincte pentru a face faţă solicitărilor tot mai exigente ale lumii antreprenoriale şi oferă, în acelaşi timp, un serviciu complet pentru toţi clienţii noştri. De la biroul de estimări până la cel al administraţiei, de la design grafic la produsul final, de la departamentul de tipărire până la tăiere şi lipire; totul este coordonat şi optimizat pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil.Ambalaje Personalizate Brasov

        Echipa noastra de designeri stie cum sa creeze cea mai puternica impresie vizuala pentru brandul tau. Colaboram cu clientii nostri pentru a dezvolta cele mai bune propuneri de design de ambalaj, cu cel mai mare impact la raft si care sa sustina perceptia asupra brandului. Echipa de designeri este sustinuta de brand manageri si specialisti in marketing astfel incat beneficiul cel mai important este ca ai servicii integrate si poti comanda un ambalaj fara sa ai cunostinte de branding, design, DTP sau cunostinte tehnice.

        Ambalajele din hartie au particularitati unice care le fac perfecte pentru anumite domenii de aplicabilitate. Spre exemplu, produsele de patiserie isi pastreaza calitatile mai mult timp intr-un ambalaj de hartie. Mai mult, ambalajele din hartie, spre deosebire de alte tipuri de ambalaje sunt din surse regenerabile. Din aceasta categorie fac parte sacosele elegante din hartie pentru diferite domenii, pungile din hartie pentru industria panificatiei si patiseriei sau pentru farmacii, colile de ambalat din hartie simpla sau cerata si rezistenta la grasimi, dar si sacosele tip cadou, sacii din hartie pentru seminte, nutreturi sau chiar sacii pentru carbuni si brichete. In cazul sacoselor din hartie, acestea pot fi confectionate la diferite dimensiuni, grosimi si culori.

         Aici veţi găsi soluţiile cele mai avansate în industria hârtiei şi cartonului pentru cele mai diverse sfere de produse, de la cutii de pantofi şi sectorul modei, până la cea a produselor alimentare, de ambalare pentru mărfurile de lux, de dimensiuni medii şi mari, pentru ambalajele de mici dimensiuni pentru accesorii si ornamente în general, şi multe alte propuneri care vor satisface, suntem siguri, chiar şi cele mai exigente gusturi.

Servicii

  • Design de ambalaj pentru cei care au deja elemente de identitate vizuala, dar nu au o propunere grafica pentru ambalaj.
  • Proof-uri (simulari) ale designului de ambalaj pentru clientii care doresc sa observe cum va arata varianta finala a ambalajului.
  • Diagnosticare a calitatii graficii furnizate in functie de cum va arata aceasta pe ambalaj.Ambalaje Personalizate Brasov
  • Optimizarea elementelor unei propuneri grafice pe care clientul o are deja. Acesta inseamna ca adaptam grafica la conditiile tehnice posibile ale masinior de imprimat.
  • Adaptarea elementelor grafice in functie de posibilitatile de ambalare ale masinii (in cazul in care ambalajul este destinat ambalarii automate).
  • Consulatanta in privinta alegerii culorilor din PANTONE astfel incat ambalajul sa arate perfect in mediul in care este expus/folosit.
  • Optimizarea costurilor cliseului prin selectarea atenta a planurilor de culoare.
  • Concept si grafica "de la zero" pentru clientii care nu au o propunere grafica si nici elemente de identitate vizuala (logo/logotip) pentru ambalajul pe care doresc sa-l realizeze.
  • Vectorizare sectiuni text.

Galerie foto