Ambalaje plastic Brasov

Ambalaje Plastic Brasov

Ambalaje plastic reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje plastic Brasov: Ambalaje Plastic Brasov.

    În experienţa acumulată în cadrul prelucrării maselor plastice (dinainte de 1991), cu studiul de piaţă făcut şi ghidându-ne după principiile noastre călăuzitoare, precum şi având o promovare serioasă, am ajuns pe un drum unde datorită investiţiilor serioase şi managementului de calitate, împreună cu întreprinderile de vârf de pe piaţă, ne putem dezvolta şi avansa în domeniul împachetării flexibile._tmp_phpbwlehb_new_thumb_400_400

    Implementarea standardelor internaţionale cum ar fi ISO9001, reprezintă o asigurare în plus în ceea ce priveşte calitatea superioară a produselor şi a serviciilor noastre.

    Dispunând de o tehnologie performantă, vă stăm la dispoziţie cu o gamă largă de produse în domeniul ambalării cu şi fără personalizare.

    Experienţa ne-a învăţat că fiecare produs trebuie să fie unic şi independent. Fiind o companie cu orientare către client, vă putem oferi produse de calitate respectând cerinţele şi termenele de livrare.

Servicii