Ambalaje plastic Bucuresti

Ambalaje Plastic Bucuresti

Ambalaje plastic reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje plastic Bucuresti: Ambalaje Plastic Bucuresti.

  Accent Protrade S.R.L este o societate de import si distributie de ambalaje alimentare cu capital integral privat ce activeaza pe piata romaneasca din anul 1996 in   Bucuresti.
  Pentru noi este important ca fiecare dintre clientii nostri sa fie multumit si de aceea oferim atat o gama variata de produse de calitate, la preturi atractive cat si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau propunere de imbunatatire a ofertei curente.
  Clientii nostri sunt companii diverse de pe piata romaneasca, distribuitori si clienti finali, carora le oferim o larga varietate de produse de ambalat: caserole din aluminiu, PET, polistiren expandat, polipropilena, polistiren si BOPS, hartie pentru cuptor, folii din aluminiu si folii strech din PVC, produse din hartie si carton, produse din polietilena.
  Ne bucuram de o reputatie foarte buna in randul clientilor si suntem convinsi ca produsele si serviciile noastre va vor multumi in totalitate.
  In speranta ca oferta noastra vine in intampinarea cerintelor dumneavoastra, asteptam sa ne contactati cu incredere.

Servicii

    Simbol pentru ambalajele din plastic.Ambalaje Ecologice Bucuersti


    Simbolurile pentru identificarea şi marcarea ambalajelor din plastic sunt împărţite în funcţie de materialele plastice. Cifra care este situată în interiorul triunghiului indică tipul de plastic. Sub triunghi abrevierea de caractere indică tipul de plastic astfel:

PET - Polietilen tereftalat: recipienţi băuturi, ulei etc. Cod 1; Este bine să fie reciclate şi refolosite.
Ambalaje Ecologice Bucuersti
HDPE - Polietilenă de mare densitate: recipienţi produse chimice (şampoane, detergenţi lichizi, clor, soluţii de curăţat etc.). Cod 2;

PVC - Policlorura de vinil: dopuri, tîvi, folie, ţevi, tuburi, mobilier usor, carduri, autocolante etc.Cod 3;

LDPE - Polietilenă de joasă densitate: pungi, saci, folii. Cod 4;

PP - Polipropilenă: cutii de margarină, pahare, sticle de sirop şi ketchup, diverse ambalaje alimentare etc. Cod 5;

PS - Polistiren: tăvi, pahare de unica folosinţă, cutii iaurt, carcase casete şi cd-uri etc. Cod 6.

Alte mase plastice: Cod 7-19. Ambalaje marcate cu această cifră nu pot fi reciclate.

Galerie foto