Ambalaje protectie Bucuresti

Ambalaje Protectie Sector 5

Ambalaje protectie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje protectie Bucuresti: Ambalaje Protectie Sector 5.

  Incepand cu anul 2000, SC Mobil-One SRL produce si distribuie o gama completa de materiale pentru ambalare finala. 

 Inca de la inceputul activitatii, obiectivul societatii noastre a fost identificarea si satisfacerea necesitatilor clientului. Aceasta a condus la diversificarea continua a gamei de produse oferite si la imbunatatirea calitatii acestora. De asemenea, promptitudinea cu care am onorat comenzile, ne-a ajutat sa inchegam o relatie trainica cu beneficiarii nostri, firme cu renume in diverse domenii de activitate.

  Plasticul reprezinta unul dintre cele mai ieftine si mai utilizate materiale pentru fabricarea ambalajelor. Fie ca ambalajele sunt destinate transportului, uzului industrial, casnic, comercial sau alimentar, ambalajele de plastic se dovedesc a fi utile, rezistente,  si ieftine. 

 Se numesc mase plastice materialele produsele pe baza de polimeri, capabile de a capata la incalzire forma ce li se da si de a o pastra dupa racire. Dupa cantitatea in care se produc ele ocupa primul loc printer materialele polimere. Ele se caracterizeaza printr-o rezistenta mecanica mare, densitate mica, stabilitate chimica inalta, proprietati termoizolante si electroizolante etc. Masele plastice se fabrica din materii prime usor accesibile, din ele pot fi confectionate usor cele mai felurite articole. Toate aceste avantaje au determinat utilizarea lor in diversele ramuri ale economiei nationale si ale tehnicii, in viata de toate zilele.

  Aproape toate masele plastice contin, in afara de polimeri (denumiti adesea rasini), componenti care le confera anumite calitati; substanta polimere serveste in ele in calitate de liant. O masa plastica este constituita din materialul de implutura (faina de lemn, teseturi,azbest, fibre de sticla s.a.), care ii reduc costul si ii imbunatatesc proprietatile mecanice, plastifianti( de exemplu esteri cu punctual de fierbere inalt), care le sporesc elasticitaea, le reduc fragilitatea, stabilizatori (antioxidanti, fotostabilizatori), care contribuie la pastrarea proprietatilor maselor plastice in timpul proceselor de prelucrare si in timpul utilizarii, coloranti, care le dau culoarea necesara, si alte substante.

Servicii

Materiale pentru ambalare si protectie

  •  folie termocontractibila
  •  folie cu bule de aer
  •  coltare din carton
  •  cutii din carton
  •  coltare din plastic

Folie protectoare din plastic cu bule de aer este unul dintre ambalajele cele mai utilizate pentru protectia produselor şi umplerea spaţiului gol din interiorul ambalajelor.Este realizat din bule de aer încorporate între două straturi de material plastic sigilate. Acest proces permite ca bulele de aer să formeze un strat de amortizare împotriva şocurilor.

    Poliesterul extrudat sau expandat este folosit cu succes la fabricarea diverselor ambalaje pentru protecţia obiectele sensibile la şocuri cum ar fi:

  • muchie protectoare polistiren expandat;
  • placă protectoare polistiren expandat;
  • bile polistiren, cristale polistiren.Ambalaje Protectie Bucuresti

Galerie foto