Ambalaje personalizate Cluj

Complet Servimpex SRL

Ambalaje personalizate reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje personalizate Cluj: Complet Servimpex SRL.

    Ambalajul este una dintre cele mai frumoase forme de exprimare ale unui brand. Un design creativ poate atrage atentia consumatorului, poate 2_400_01face mai usor remarcat produsul pe raft alaturi de alte produse, si poate chiar influenta decizia de achizitie. Tehnologia de care dispunem, experienta si mai ales echipa de creativi, au contribuit in mod decisiv la impunerea pe piata de ambalaje din Romania. Ideile noi, formele cele mai diverse si multitudinea culorilor disponibile sunt la dispozitia echipei noastre pentru a asigura prompt orice solicitare.

    Toate ambalajele prezentate va pot fi oferite atat in varianta nepersonalizata, cat si in varianta personalizata. Pentru a comanda ambalaje personalizate este importanta stabilirea mai multor parametrii.

Servicii

        Sacose Personalizate

    Toate afacerile au nevoie de sacose personalizate pentru clientii lor. Sacosele personalizate furnizate de Exonia Holding sunt perfecte pentru diferite domenii de aplicabilitate, fiind o solutie competitiva pentru zona FMCG. Sacosele personalizate sunt realizate exclusiv din polietilena nereciclata, tip LDPE, MDPE si HDPE si pot fi confectionate la diferite dimensiuni, grosimi si culori. Personalizarea se realizeaza flexografic, uzual in 1-8 culori sau fotopolicromie. Grafica sacoselor este realizata GRATUIT de catre designeri. GRATUIT se executa pliu la baza sacosei, pentru a permite transportarea produselor volumetrice (cutii, sticle, etc). Deasemenea, pentru rezistenta, sacosele sunt prevazute standard la maner cu intaritura dubla termosudata (cu exceptia sacoselor confectionate din polietilena).
product_samples

        Ambalaje plastice

    Suntem specialisti in ambalaje complexe din polietilena (PE), polipropilena transparenta, perlata sau metalizata (BOPP), imprimate in 1-6 culori liniar-vectoriale sau policromii in 4-8 culori, inclusiv speciale (auriu, argintiu, culori mate, combinatii selective mat-lucios, etc). Desigur ca pe utilajele de extrudare si respectiv de imprimare se pot realiza si produse simple (folie natur) sau imprimate 1-2 culori, insa, echipamentele ne permit sa realizam ambalaje cu adevarat remarcabile. Din aceasta categorie fac parte pungile pentru industria alimentara, pentru industria textila, pentru industria chimica si a detergentilor, foliile speciale si sacii din polietilena.


        Ambalaje hartie

    Ambalajele din hartie au particularitati unice care le fac perfecte pentru anumite domenii de aplicabilitate. Spre exemplu, produsele de patiserie isi pastreaza calitatile mai mult timp intr-un ambalaj de hartie. Mai mult, ambalajele din hartie, spre deosebire de alte tipuri de ambalaje sunt din surse regenerabile. Din aceasta categorie fac parte sacosele elegante din hartie pentru diferite domenii, pungile din hartie pentru industria panificatiei si patiseriei sau pentru farmacii, colile de ambalat din hartie simpla sau cerata si rezistenta la grasimi, dar si sacosele tip cadou, sacii din hartie pentru seminte, nutreturi sau chiar sacii pentru carbuni si brichete. In cazul sacoselor din hartie, acestea pot fi confectionate la diferite dimensiuni, grosimi si culori.