Ambalaje plastic Constanta

Ambalaje Plastic Constanta - Royal Prod Activ SRL

Ambalaje plastic reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje plastic Constanta: Ambalaje Plastic Constanta - Royal Prod Activ SRL.

Ambalaje Plastic Constanta - Royal Prod Activ SRL

0722.789.825 / 0723.892.509

Folie - Saci - Huse - Pungi - Furtun


Despre noi

Infiintata in 2001 ca o companie cu capital integral românesc, Royal Prod Activ a devenit astazi unul din jucatorii important de pe piata producatorilor de folie din zona Sud Muntenia, deservind un numar mare de clienti locali cat si din tara, oferind o baza larga de produse de calitate adaptate nevoilor clientilor.

Astazi, cu peste 20 de ani de experienta, ne mandrim cu activitatea noastra centrata pe calitate si facem eforturi continue pentru a creste nivelul de competitivitate, baza de produse si clienti.


Misunea noastra

Cu o experienta consolidata de peste doua decenii in industria productiei de folie pentru solarii, a pungilor de plastic, a sacilor menajeri si a multor produse conexe, noi, echipa Royal Prod Activ, ne-am angajat sa actionam cu excelenta in fiecare aspect al afacerii noastre.

Ne dorim sa fim nu doar un producator de folie, ci un adevarat partener de devoltare pentru clientii nostri, oferind mereu solutii inovatoare si eficiente din punct de vedere al costurilor, produse de cea mai inalta calitate, adaptate specific cerintelor fiecarui client.


Produse

  • Folie pentru agricultura (sau folia pentru solarii)
  • Folie multistrat EXPERT
  • Folie transparenta
  • Folie constructii
  • Folie multistrat pentru baxare
  • Folie pentru mulch
  • Folie termocontractibila
  • Tubulatura din folie pentru sistemele de caldura
  • Furtun ripicat
  • Tubulatura din folie pentru sistemele de caldura
  • Saci anticondens EXPERT disponibili in diverse culori (albastru, rosu, galben, verde) sau incolori
  • Saci pentru transportul fructelor
  • Saci pentru ambalare
  • Saci menajeri multistrat
  • Pungi uz casnic pe rola
  • Pungi de transport
  • Pungi biodegradabile
  • Huse industriale nepliate
  • Huse industriale pliate

  FOLIE MULTISTRAT EXPERT, TRATATA UV

  Folia multistrat are rezistenta la elongatie imbunatatita considerabil si prezinta avantajul rezistentei la vanturi puternice pe parcursul intregului ciclu.

  FOLIE MULTISTRAT PENTRU BAXARE
  Folia multistrat pentru baxare poate fi folosita cu succes in domeniul ambalajelor, la producerea de pungi, saci, huse, in industria alimentara precum si la ambalarea recipientelor din sticla, PET, doze de aluminiu etc.

  FOLIE PENTRU ACOPERIRE SOLARII EXPERT, TRATATA UV
  Grosimea filmului este de la 80 la 150 microni. Scopul utilizarii aditivilor este acela de a mari considerabil durata de viata a foliei prin cresterea rezistentei la razele ultraviolete si a elasticitatii.

  FOLIE PENTRU COSTRUCTII
  Folia pentru constructii, de regula cu latimea de 4m, este folosita in lucrari de constructii civile si industriale, ca protectie sub sape de beton, lucrari de interior, la turnarea betonului sau la acoperirea peretilor pentru a fi protejati. Grosimea filmului este de 80 – 120 microni

  FOLIE PENTRU MULCH

  Folie pentru mulch, cu o latime de la 0.7 la 1,4 m, de culoare neagra, cu grosime 20-80 microni se pune direct pe pamant peste instalatia de picurare, cu scopul de a opri cresterea buruienilor si de a capta mai multa caldura de la soare. Prin folosirea acestei folii, primavara, temperatura din solarii este ceva mai ridicata ceea ce duce la o coacere mai rapida a culturilor.

  FOLIE TERMOCONTRACTABILA
  Folie termocontractibila – folia ce are un singur perete si este folosita la ambalarea diverselor produse. Se produce in diferite dimensiuni si grosimi, functie de specificatia fiecarui client. Poate fi monostrat sau multistrat.

  FOLIE TRANSPARENTA NETRATATA

  Folia transparenta netratata este fabricata din polietilena de joasa densitate, cu un grad mare de elasticitate si flexibilitate, fiind rezistenta la rupere si intemperii. Se livreaza pe role de 20 – 100 Kg pe suport din tub carton, individual sau paletizat. Se poate achizitiona si la metru.

  TUBULARA DIN FOLIE PENTRU SISTEMELE DE CALDURA DIN FILM DE FOLIE CU GROSIME DE 100-200 MICRONI DIN MATERIAL RECICLAT SAU VIRGIN  SACI ANTICONDENS EXPERT DIN MATERIAL VIRGIN, TRANSPARENTI, ROSII, ALBASTRII, GALBENI, VERZI

  Sacii anticondens sunt folositi la transportul diferitelor legume. Acestia au in componenta un aditiv anticondens pentru evitarea aburirii sacului dupa ce a fost umplut, polietilena de joasa densitate cu un grad de aditivare ce previne formarea condensului, asigurand protectie optima legumelor.


  SACI  DIN MATERIAL RECICLAT SAU VIRGIN, DE DIFERITE DIMENSIUNI SI GROSIMI, PENTRU TRANSPORTUL MERELOR, PRUNELOR, STRUGURILOR ETC.

  SACI PENTRU AMBALAREA PELETILOR SI BRICHETELOR, PENTRU INDUSTRIA ALIMENTARA, PENTRU HAINE, PENTRU SPALATORII, CURATATORII, PENTRU TRANSPORTUL BIDOANELOR DIN PLASTIC, PENTRU TRANSPORTUL PIESELOR DIN PLASTIC, PRECUM SI PENTRU ALTE APLICATII.  HUSE INDUSTRIALE NEPLIATE, CU LATIME MAXIMA DE 1.5 M SI LUNGIME DE 3 M

  Aceste huse sunt utilizate la baxarea bidoanelor, recipientelor de plastic, paletilor cu diverse materiale.

  HUSE INDUSTRIALE PLIATE, CU LATIME MAXIMA DE 5 M SI LUNGIME DE 3 M


  PUNGI BIODEGRADABILE FARA ECOTAXA

  Pungile sunt doar la set si pot avea marimi diferite.

  PUNGI DE TRANSPORT CU SAU FARA MANER

  Pungi de transport cu sau fara maner, din material reciclat sau material virgin, grosime 50 microni, fara miros, de diferite marimi si dimensiuni.

  PUNGI DE UZ CASNIC NUMAI PE ROLA 

  Pungi de uz casnic pe rola , numai din material virgin ce au ca aplicatie de baza uzul alimentar.  FURTUN RIPICAT DIN MATERIAL RECICLAT, GROSIME 40-60 MICRONI, DE CULOARE INCHISA

  Materialele plastice au o pondere de folosire pentru confectionare ambalaje foarte mare, datorita avantajelor pe care acestea le prezinta: izoleaza bine produsele atat alimentare cat si cele nealimentare, sunt nealterabile, sunt usoare, sunt rezistente la rupere, impermiabile la apa, aer si gaz, permit lipirea fara adezivi suplimentari (hot seal), au un aspect de prezentare superior, atragator , pret scazut. Cele mai utilizate materiale plastice pentru confectionarea ambalajelor sunt: polietilena ( material relativ usor, rezistent, stabil, utilizat la fabricarea pungilor ), polipropilena ( un material rezistent, stabil dimensional, utilizat la confectionarea etichetelor sau a ambalajelor de tip flow-pack, avand un inalt grad de puritate ), PET - (material cu o buna bariera de oxigen si vapori precum si o rezistenta mare la deformare), laminatele din plastic avand in componenta si aluminiu (asigura o foarte buna bariera de oxigen sau vapori precum si lumina).