Ambalaje plastic Constanta

Ambalaje Plastic Constanta

Ambalaje plastic reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje plastic Constanta: Ambalaje Plastic Constanta.

   Obiectul de activitate este producerea si comercializarea ambalajelor de folie de polietilena de inalta si joasa densitate si polipropilena. 

   Utilizam tehnologie si utilaje moderne, reusim sa satisfacem piata zonei Dobrogea cu produse apreciate de catre clienti.

  Plasticul este unul dintre cele mai ieftine si mai utilizate materiale pentru fabricarea ambalajelor. Fie ca ambalajele sunt destinate transportului, uzului industrial, casnic, comercial sau alimentar, ambalajele de plastic se dovedesc a fi utile, relativ rezistente, ieftine, in schimb extrem de neprietenoase cu mediul intrucat nu sunt biodegradabile. Materialele plastice sunt folosite pentru obtinerea ambalajelor pe scara extrem de larga din pricina faptului ca au proprietati pe care alte materiale nu le detin cum ar fi: masa specifica redusa si rezistenta la mediul umed si la actiunea acizilor si alcalinilor. Totodata materialele plastice au o rezistenta mecanica buna, au proprietati igienico-sanitare, sunt ieftine si se prelucreaza usor, nefiind nevoie de prea multe metode, caci se obtin doar prin incalzire si modelare ambalaje de forme si dimensiuni diferite. Pentru confectionarea ambalajelor din plastic sunt folosite diverse tipuri de plastic precum polietilena, polistirenul, polipropilena sau policlorura de vinil.

     Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va satisface cereile intr-un mod profesional. Dorim sa va venim in ajutor cu solutii pentru a va asigura o crestere a vanzarilor, pentru a atrage cat mai multi clienti si a mari increderea celor existenti.

 

Servicii

   Produsele noastre sunt urmatoarele:
 Producem pungi din polietilena de inalta si joasa densitate care pot fi utilizate pentru ambalarea produselor alimentare si nealimentare cu dimensiuni si grosimi diverse, in functie de solicitarea clientilor. Pungile pot fi realizate cu sau fara pliuri laterale, rolate sau nu, ambalate la solicitarea clientilor. 

  De asemenea producem sacose cu maner maiou sau banana de buna calitate si rezistenta la preturi competitive, materialele utilizate, fiind agrementate pentru transportul produselor alimentare, de catre Institutul de Bioresurse Alimentare.

O alta categorie de produse pe care o realizam, este cea de saci menajeri, cu capacitati variind intre 10litri si 240litri.

Acestia sunt realizati din polietilena de inalta si joasa densitate,la care utilizam si material reciclat din deseuri proprii.  

Toti sacii menajeri sunt fabricati cu sistemul de lipitura de fund stea,ceea ce le confera rezistenta superioara la rupere si siguranta in exploatare. Produsele noastre nu sunt toxice,nu contin urme de metale grele,nu sunt radioactive sisunt reciclabile.

Produsele nu sunt clasificate ca si periculoase conform Directivei 67/584 EEC si prelucrarea nu este clasificata ca fiind periculoasa conform Directivei 1999/45/EEC,referitoare la materialele din material plastic,destinate a veni in contact cu produsele alimentare Directivele 2004/19/EEC si 2002/72/EEC.

Materialele plastice au o pondere de folosire pentru confectionare ambalaje foarte mare, datorita avantajelor pe care acestea le prezinta: izoleaza bine produsele atat alimentare cat si cele nealimentare, sunt nealterabile, sunt usoare, sunt rezistente la rupere, impermiabile la apa, aer si gaz, permit lipirea fara adezivi suplimentari (hot seal), au un aspect de prezentare superior, atragator , pret scazut. Cele mai utilizate materiale plastice pentru confectionarea ambalajelor sunt: polietilena ( material relativ usor, rezistent, stabil, utilizat la fabricarea pungilor ), polipropilena ( un material rezistent, stabil dimensional, utilizat la confectionarea etichetelor sau a ambalajelor de tip flow-pack, avand un inalt grad de puritate ), PET - (material cu o buna bariera de oxigen si vapori precum si o rezistenta mare la deformare), laminatele din plastic avand in componenta si aluminiu (asigura o foarte buna bariera de oxigen sau vapori precum si lumina).