Ambalaje plastic Constanta

DACONEX

Ambalaje plastic reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje plastic Constanta: DACONEX.

   
  Ambalaje Plastic ConstantaInfiintata in anul 1990 ca o firma mica,DACONEX se transforma in Societate cu raspundere limitata din 1991, avand acelasi actionariat si in prezent.

   Obiectul de activitate este producerea si comercializarea ambalajelor de folie de polietilena de inalta si joasa densitate si polipropilena. 

   Utilizam tehnologie din Taiwan si China, reusim sa satisfacem piata zonei Dobrogea cu produse apreciate de catre clienti. Suntem o firma mica, cu potential de dezvoltare, unde calitatea este pe primul loc.

  Plasticul este unul dintre cele mai ieftine si mai utilizate materiale pentru fabricarea ambalajelor. Fie ca ambalajele sunt destinate transportului, uzului industrial, casnic, comercial sau alimentar, ambalajele de plastic se dovedesc a fi utile, relativ rezistente, ieftine, in schimb extrem de neprietenoase cu mediul intrucat nu sunt biodegradabile. Materialele plastice sunt folosite pentru obtinerea ambalajelor pe scara extrem de larga din pricina faptului ca au proprietati pe care alte materiale nu le detin cum ar fi: masa specifica redusa si rezistenta la mediul umed si la actiunea acizilor si alcalinilor. Totodata materialele plastice au o rezistenta mecanica buna, au proprietati igienico-sanitare, sunt ieftine si se prelucreaza usor, nefiind nevoie de prea multe metode, caci se obtin doar prin incalzire si modelare ambalaje de forme si dimensiuni diferite. Pentru confectionarea ambalajelor din plastic sunt folosite diverse tipuri de plastic precum polietilena, polistirenul, polipropilena sau policlorura de vinil.

  Ambalaje Plastic Constanta   Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va satisface cereile intr-un mod profesional. Dorim sa va venim in ajutor cu solutii pentru a va asigura o crestere a vanzarilor, pentru a atrage cat mai multi clienti si a mari increderea celor existenti.

 

Servicii

   Produsele noastre sunt urmatoarele:Ambalaje Plastic Constanta
 Producem pungi din polietilena de inalta si joasa densitate care pot fi utilizate pentru ambalarea produselor alimentare si nealimentare cu dimensiuni si grosimi diverse, in functie de solicitarea clientilor. Pungile pot fi realizate cu sau fara pliuri laterale, rolate sau nu, ambalate la solicitarea clientilor. 

  De asemenea producem sacose cu maner maiou sau banana de buna calitate si rezistenta la preturi competitive, materialele utilizate, fiind agrementate pentru transportul produselor alimentare, de catre Institutul de Bioresurse Alimentare. O alta categorie de produse pe care o realizam, este cea de saci menajeri, cu capacitati variind intre 10litri si 240litri.Acestia sunt realizati din polietilena de inalta si joasa densitate,la care utilizam si material reciclat din deseuri proprii.  Toti sacii menajeri sunt fabricati cu sistemul de lipitura de fund stea,ceea ce le confera rezistenta superioara la rupere si siguranta in exploatare. Produsele noastre nu sunt toxice,nu contin urme de metale grele,nu sunt radioactive sisunt reciclabile.Produsele nu sunt clasificate ca si periculoase conform Directivei 67/584 EEC si prelucrarea nu este clasificata ca fiind periculoasa conform Directivei 1999/45/EEC,referitoare la materialele din material plastic,destinate a veni in contact cu produsele alimentare Directivele 2004/19/EEC si 2002/72/EEC.

Galerie foto