Ambalaje plastic Hunedoara

SC Salastar SRL

Ambalaje plastic reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje plastic Hunedoara: SC Salastar SRL.

    În experienţa acumulată în cadrul prelucrării maselor plastice (dinainte de 1991), cu studiul de piaţă făcut şi ghidându-ne după principiile noastre călăuzitoare, precum şi având o promovare serioasă, am ajuns pe un drum unde datorită investiţiilor serioase şi managementului de calitate, împreună cu întreprinderile de vârf de pe piaţă, ne putem dezvolta şi avansa în domeniul împachetării flexibile._tmp_phpjs9ohh_new_thumb_400_400

    Implementarea standardelor internaţionale cum ar fi ISO9001, reprezintă o asigurare în plus în ceea ce priveşte calitatea superioară a produselor şi a serviciilor noastre.

    Dispunând de o tehnologie performantă, vă stăm la dispoziţie cu o gamă largă de produse în domeniul ambalării cu şi fără personalizare.

    Experienţa ne-a învăţat că fiecare produs trebuie să fie unic şi independent. Fiind o companie cu orientare către client, vă putem oferi produse de calitate respectând cerinţele şi termenele de livrare.

    În anul 2008 firma s-a extins cu o nouă hală de producţie, în care s-a instalat o linie tehnologică modernă pentru producerea ambalajelor felxibile de calitate superioară,.

    Iar în anul 2012 sau instalat noi technologii pentru producerea ambalajelor laminate de calitate, pentru ambalarea automatizată a produselor.

Servicii

    Produsul obţinut prin extrudare este o folie transparentă sau colorată înfăşurată în rolă, _tmp_phpok4opv_new_thumb_400_400din polietilenă (PE), polipropilenă (PP), polipropilen cast (CPP), şi polipropilen biorientat (BOPP).

    La cererea clientului, folia se personalizează prin imprimare tip flexografic cu 1-8 culori şi policromie.

    Din folia obţinută prin extrudare şi imprimare se pot produce prin confecţionare: pungi, saci, sacoşe, respectând dimensiunile solicitate de către client.

    Pungile sunt fabricate din LDPE, HDPE, PP, CPP, BOPP pentru: franzelă, pâine, corn, cozonac, etc. La cerere se perforează în scopul aerisirii.