Ambalaje plastic Iasi

Smart Plastics Industry

Ambalaje plastic reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje plastic Iasi: Smart Plastics Industry.

Smart Plastics Industry
Producator Recipienti din Plastic 10L, 20L, 30L
Canistre Bidoane HDPE cu capac protectie | Folie simpla, saci, pungi din plastic
0741-164.960

Despre Noi

bidoane canistre plastic iasiCompania Smart Plastics Industry este certificata ISO 9001:2008, alcatuita dintr-o echipa de oameni cu o experienta de peste vasta in industria maselor plastice. Putem produce o gama larga de produse din plastic, de la saci menajeri, plase si pungi de diferite marimi, folie pentru agricultura sau saci de rezistenta mare pentru domeniul constructiilor, pana la bidoane si recipienti din plastic. Toate produsele noastre pot fi personalizate dupa specificatiile fiecarui client in parte.

Societatea noastra detine echipamente morderne, sistem de productie recipiente mase plastice (echipament extrudare-suflare+matrite) complet nou, de ultima generatie, cu productivitate ridicata. Prin achizitia noului echipament de suflare cu o eficienta energetica ridicata si posibilitatea de productie a recipientilor in 3 straturi, venim in intampinarea clientilor cu produse competitiv calitative si la costuri reduse.

Produsele pe care ne propunem sa le promovam este recipientul de plastic 10l, 20l, 25l, 30l care mentine nivelul de calitate al celor din material virgin la interior si strat color din material reciclat la exterior. Avand banda de vizualizare, culoarea recipientului nu ar trebui sa fie un impediment in vizualizarea lichidelor.

Am inceput cu Certificarea ISO 9001:2000 ( Managementul Calitatii), am continuat cu Certificarea conform standardului ISO 14001 (Managementul Mediului), inclusiv pentru partea de productie, precum si OHSAS 18001 (Sanatate si securitate ocupationala) HACCP ISO 22000:2005 si continuam cu Certificarea UN a recipientilor 20l, 25l, 30l.

Prin utilizarea tehnologiei de co-extrudare multistrat, gradul de recuperare a deseurilor este de 100%, neexistand pierderi in procesul de productie.

Suntem pregatiti pentru a implementa anual proiecte de succes si pe viitor vom continua sa contribuim la dezvoltarea durabila a produselor comercializate.

Produse si Servicii

Recipienti Blow-Mouldedcanistre plastic

 • Canistre sau orice fel de recipiente la cerere (modele si matrite personalizate)
 • Canistre stivuibile si nestivuibile din HDPE
 • Canistre stivuibile din HDPE (polietilena de inalta denistate): 5 litri, 10 litri, 20 litri, 25 litri si 30 litri
 • Canistre nestivuibile din HDPE (polietilena de inalta denistate): 4 litri si 5 litri
 • Bidon HDPE 0.5l cu capac protectie copil si/sau capac standard.
 • Canistre sau orice fel de recipiente la cerere (modele si matrite personalizate). Modelele sunt testate pentru a asigura depozitarea si transportul lichidelor in conditii optime.
 • Capace standard DIN 38/ DIN 45/ DIN 55.
 • Capace cu ventilatie pentru produse ce necesita degajare.
 • Dispozitiv Ad Blue.

Ambalajele flexibile pe care vi le putem oferi in variante dimensionale individualizate cuprind:folie-stretch iasi

 • Folie simpla si multistrat (cu/fara imprimare)
 • Huse (cu / fara imprimare)
 • Saci (cu / fara imprimare)
 • Pungi si sacose (cu / fara imprimare)
 • Materialul utilizat este polietilena de joasa densitate, natur sau color, cu stabilizator UV, tratare antistatic/anticoroziv, anticondens, perforatii etc.
 • Orice tip de cutii si separatoare din carton simplu sau caserat

Domenii de utilizare: industrie, retail, constructii, agricultura, salubritate, HoReCa, etc.

Injectie Mase Plastice

 • Avem posibilitatea de a injecta produse si repere tehnice cu matritele clientului, pe masini intre 50T-650T.

Design si matrite personalizate

 • Procesele de ambalare, imbuteliere, depozitare si transport pot fi optimizate pentru reducerea costurilor si eliminarea deficientelor.
 • Suntem alaturi de dumneavoastra in acest demers pentru un parteneriat stabil cu beneficii pe termen lung.
 • Daca doriti ambalaje personalizate, suntem deschisi catre proiecte noi, alaturi de partenerii nostri specializati in conceptia si designul de noi modele si matrite

Parteneri

parteneri-plastic

Galerie foto

Materialele plastice au o pondere de folosire pentru confectionare ambalaje foarte mare, datorita avantajelor pe care acestea le prezinta: izoleaza bine produsele atat alimentare cat si cele nealimentare, sunt nealterabile, sunt usoare, sunt rezistente la rupere, impermiabile la apa, aer si gaz, permit lipirea fara adezivi suplimentari (hot seal), au un aspect de prezentare superior, atragator , pret scazut. Cele mai utilizate materiale plastice pentru confectionarea ambalajelor sunt: polietilena ( material relativ usor, rezistent, stabil, utilizat la fabricarea pungilor ), polipropilena ( un material rezistent, stabil dimensional, utilizat la confectionarea etichetelor sau a ambalajelor de tip flow-pack, avand un inalt grad de puritate ), PET - (material cu o buna bariera de oxigen si vapori precum si o rezistenta mare la deformare), laminatele din plastic avand in componenta si aluminiu (asigura o foarte buna bariera de oxigen sau vapori precum si lumina).