Ambalaje sticla Ilfov

TC ROM GLASS S.R.L.

Ambalaje sticla reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje sticla Ilfov: TC ROM GLASS S.R.L..

    TC ROM GLASS este o companie romaneasca cu capital privat 100% si a fost infiintata in anul 1992.

    Este partenera a grupului elen YIOULA GRUP din anul 1999, grup ce detine urmatoarele unitati de productie a ambalajelor de sticla si sticlarie de menaj:

STIROM S.A. Bucuresti, YIOULA GLASSWORKS Grecia, DRUJBA GLASSWORKS Bulgaria, BIOMEDSKLO S.A. si BUCHA GLASSWORKS Ucraina.


    TC ROM GLASS desfasoara doua activitati principale:

1. Distributia de butelii sticla produse de grupul YIOULA;
2. Reciclarea ambalajelor de sticla (sticle si borcane) incepand din 2007 (Autorizatie Mediu nr. 587 / 02.11.2007).Ambalaje Sticla Ilfov

Servicii

    Ca furnizor de ambalaje de sticla al grupului YIOULA pe teritoriul Romaniei, TC ROM GLASS are in portofoliu unii din cei mai mari producatori de vinuri printre care:

JIDVEI S.R.L. Filiala Alba, COTNARI S.A., MURFATLAR ROMANIA S.A., VINCON VRANCEA S.A., CRAMELE HALEWOOD S.A., CRAMELE RECAS S.A., VINARTE S.A., SERVE CEPTURA S.R.L, VINEXPORT TRADE MARK S.A., CASA DE VINURI ZORESTI S.A., CASA DE VINURI HUSI – SPEED S.R.L., VINARIA S.A. etc.


    Gama noastră de produse face parte din gama de produse promovate de grupul YIOULA.

Ambalaje Sticla Ilfov
    Colectare si reciclare

Sticla – un material uimitor!

Sticla este un material casnic extrem de familiar, cel mai comun intalnit ca ambalaje de sticla sau borcane ce contin bauturi sau mancaruri, dar si de jur imprejurul nostru in ferestre, televizoare sau in bucatarii. Sticla este naturala, pura, usor de tras in practic orice forma, transparenta, puternica si complet inerta, ceea ce o face ideala pentru ambalat.

Problemele legate de mediu abordate de initiativele guvernamentale, ori constientizarea opiniei publice influenteaza sporit activitatea marilor industrii manufacturiere. Industria sticlei realizeaza un produs care are marele avantaj de a fi in intregime reciclabil. Una din marile virtuti ale sticlei este, din pacate, un adevar pur teoretic, pentru ca in practica nivelul la care se situeaza reciclarea ambalajelor de sticla in Romania este neglijabil. Mare parte din aceasta sticla ar putea fi folosita, reciclata sau sa isi gaseasca o intrebuintare alternativa. In acest caz, de ce am lasa zeci de mii de tone din acest deseu de sticla care se regaseste in economia Romaniei anual sa ajunga in drumul spre groapa de gunoi?

Cand pentru producerea recipientilor de sticla se folosesc deseuri selectate si tratate, pe langa energia necesara in cuptor, se reduc emisiile de CO2 cu 315 kg pe tona de sticla topita. Din punctul de vedere al combaterii incalzirii globale si al reducerii emisiilor de CO2, cel mai bun mod de reciclare a sticle este sub forma de materie prima in manufacturarea noilor ambalaje de sticla.

Energia salvata prin reciclarea unei singure sticle va:

• alimenta un bec de 100 watt pentru aproape o ora;
• alimenta un computer pentru 25 minute;
• alimenta un TV color pentru 20 minute;
• alimenta o masina de spalat automatica pentru 10 minute.Ambalaje Sticla Ilfov

Galerie foto