Ambalaje personalizate Mures

Ambalaje Carton Personalizate Propack SRL

Ambalaje personalizate reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje personalizate Mures: Ambalaje Carton Personalizate Propack SRL.

Despre Noi

Propack SRL
Producator ambalaje din carton
0751.200.882 / 0374.089.452

  ambalaje carton sebesSC PROPACK SRL din Sebes este o companie fondata in anul 2008, este unul dintre cei mai mari producatori de ambalaje din Romania si cel mai mare producator de ambalaje din carton din judetul Alba. Oferta variata de produse face din Propack un leader important in domeniul producerii de ambalaje.

 Propack Srl este una dintre cele mai importante companii autohtone producatoare de ambalaje din carton ondulat sul si placi din carton ondulat in 3 straturi, 5 straturi si in 7 straturi, cutii pliante clasice, cutii telescopice, si cutii tip mapa, cutii glisante si cutii rigide, cutii gata lipite si accesorii interioare.

ambalaje-carton-alba

Cutiile din carton sunt cele mai utilizate ambalaje din carton si sunt disponibile intr-un numar foarte mare de forme si dimensiuni. Cutiile din carton ondulat sunt folosite pentru ambalare, depozitare si transport produse la fabrici, depozite, magazine, birouri si locuinte. ambalaje carton sebes

 In peisajul actual al producatorilor de ambalaje de pe piata romaneasca sunt prezenti si apreciati prin calitatea produselor, seriozitatea in relatiile cu partenerii (dintre parteneri putem enumera Albalact si Dacia Plant de exemplu) si prompitudinea cu care raspund clientilor.

Servicii si produse

Producem o gama larga de categorii de cutii:ambalaje carton sebes

  • CO2, CO3, CO5, CO7
  • Cutii pliante clasice
  • Cutii telescopice
  • Cutii tip mapa
  • Cutii glisante
  • Coltare carton
  • Ambalaje rigide
  • Cutii gata lipite

Galerie foto

Ambalajele pot fi personalizate prin formă, culoare, grafică, numele de marcă şi mesajul informaţional transmis. Ambalajul personalizat are un important în comunicarea dintre produs şi client. Va informa cât mai complet clientul asupra produsului respectiv, va atrage atenţia şi va  favoriza luarea deciziei de cumpărare a clienţilor.