Ambalaje plastic Neamt

Ambalaje Plastic Piatra Neamt

Ambalaje plastic reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje plastic Neamt: Ambalaje Plastic Piatra Neamt.

    În experienţa acumulată în cadrul prelucrării maselor plastice (dinainte de 1991), cu studiul de piaţă făcut şi ghidându-ne după principiile noastre călăuzitoare, precum şi având o promovare serioasă, am ajuns pe un drum unde datorită investiţiilor serioase şi managementului de calitate, împreună cu întreprinderile de vârf de pe piaţă, ne putem dezvolta şi avansa în domeniul împachetării flexibile.

    Implementarea standardelor internaţionale cum ar fi ISO9001, reprezintă o asigurare în plus în ceea ce priveşte calitatea superioară a produselor şi a serviciilor noastre.

    Dispunând de o tehnologie performantă, vă stăm la dispoziţie cu o gamă largă de produse în domeniul ambalării cu şi fără personalizare.

    Experienţa ne-a învăţat că fiecare produs trebuie să fie unic şi independent. Fiind o companie cu orientare către client, vă putem oferi produse de calitate respectând cerinţele şi termenele de livrare.


Servicii

    Produsul obţinut prin extrudare este o folie transparentă sau colorată înfăşurată în rolă, indexdin polietilenă (PE), polipropilenă (PP), polipropilen cast (CPP), şi polipropilen biorientat (BOPP).

    La cererea clientului, folia se personalizează prin imprimare tip flexografic cu 1-8 culori şi policromie.

    Din folia obţinută prin extrudare şi imprimare se pot produce prin confecţionare: pungi, saci, sacoşe, respectând dimensiunile solicitate de către client.

    Pungile sunt fabricate din LDPE, HDPE, PP, CPP, BOPP pentru: franzelă, pâine, corn, cozonac, etc. La cerere se perforează în scopul aerisirii.

Materialele plastice au o pondere de folosire pentru confectionare ambalaje foarte mare, datorita avantajelor pe care acestea le prezinta: izoleaza bine produsele atat alimentare cat si cele nealimentare, sunt nealterabile, sunt usoare, sunt rezistente la rupere, impermiabile la apa, aer si gaz, permit lipirea fara adezivi suplimentari (hot seal), au un aspect de prezentare superior, atragator , pret scazut. Cele mai utilizate materiale plastice pentru confectionarea ambalajelor sunt: polietilena ( material relativ usor, rezistent, stabil, utilizat la fabricarea pungilor ), polipropilena ( un material rezistent, stabil dimensional, utilizat la confectionarea etichetelor sau a ambalajelor de tip flow-pack, avand un inalt grad de puritate ), PET - (material cu o buna bariera de oxigen si vapori precum si o rezistenta mare la deformare), laminatele din plastic avand in componenta si aluminiu (asigura o foarte buna bariera de oxigen sau vapori precum si lumina).