Ambalaje plastic Olt

SC Novoplast SRL

Ambalaje plastic reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje plastic Olt: SC Novoplast SRL.

    Firma Novoplast a fost infiintata in anul 2002, avand ca activitate principala realizarea de pungi si sacose personalizate, din polietilena de inalta (HDPE), medie (MDPE) si joasa (LDPE) densitate imprimate in 1-6 culori cu sigla clientului.
    Produsele noastre sunt realizate conform standardelor UE, numai din granula pura, de prim rang, care nu schimba aroma sau gustul alimentului.

Servicii

     Sacosele tip “Banana” – cu sau fara intaritura la maner – se realizeaza teoretic in orice dimensiune, conform cerintelor dumneavoastra. Sacosa are stralucire si rezistenta fara deformare orizontala sau verticala. Este o sacosa “eleganta”, de strada. Personaliozarea se face conform cererii clientului, pe folie alba sau colorata, pe una sau ambele fete.
     Pungile tip “Maieu” fabricate din folie HDPE, prelucrata prin embosare, ofera un aspect deosebit dar mai ales rezistenta. Rezistenta unei sacose HDPE este cu 50% mai mare decat cea a unei sacose similara ca marime, dar realizata din folie neteda, neprelucrata. Este o punga utila pentru cumparaturi de volum. Personalizarea se face conform cerintelor clientului, pe folie alba sau colorata, pe una sau ambele fete.