Ambalaje plastic Satu Mare

Ambalaje Plastic Satu Mare

Ambalaje plastic reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje plastic Satu Mare: Ambalaje Plastic Satu Mare.

    Folii Polipropilena

Folia din polipropilena este un produs destinat ambalarii produselor alimentare, a confectiilor si a diverselor repere tehnice. Folia din polipropilena poate fi transparenta, alba, perlata sau metalizata.
Este o folie caracterizata printr-o transparenta foarte buna, si totodata cu proprietati excelente privind protectia produselor ambalate.
Se poate imprima in 1-8 culori.

     Folii Termocontractibile

Folia termocontractibila se foloseste la ambalarea produselor alimentare si nealimentare in bacsuri precum: bauturi (apa minerala, bere, sucuri), faina, zahar, orez, paste fainoase, sticle, borcane, chimicale, detergent.
Datorita materialelor speciale produse din metalocena is daily dose cialis on the tml formulary, putem produce o folie cu 25% mai subtire, pastrand aceleasi proprietati fizice ale filmului.

    Folii Laminate

Foliile laminate cresc gradul de rezistenta a ambalajului si protectia asupra produsului ambalat in ele.
In general, foliile laminate sunt in 2 sau 3 componente si in proces se foloseste o folie transparenta ca suport pentru tipar, iar laminarea se realizeaza cu toate tipurile de folii.
Ca si aplicabilitate, cel mai recomandabil pentru a se folosi folii laminate este in industria alimentara, deoarece confera produselor bariera la oxigen, apa, miros, lumina, gaz, crescand astfel termenul de pastrare.


    Pungi
Din HDPE si LDPE de diferite tipuri cu imprimare in 1-6 culori: cu sudura laterala, cu sudura la fund, cu fund rotund - pentru ambalare pui,cu clapa- pentru ambalare confectii, pungi pentru congelator, pungi pentru ambalat paine.
Pungile se pot executa cu latimi cuprinse intre: 150 mm ÷ 300 mm, lungimi cuprinse intre 150 ÷1500 mm si grosimi cuprinse intre 6 ÷ 15 µm pentru HDPE si 20 ÷150 µm la LDPE.


    Saci
Din LDPE sau HDPE, cu pliu sau fara pliu lateral, de diverse culori, nepersonalizati sau cu personalizare in 1-6 culori.
Sacii se pot executa cu latimi cuprinse intre 200 ÷800 mm, lungimi cuprinse intre 200 ÷1500 mm si grosimi cuprinse intre 10 ÷150 µm.
Saci gunoi din HDPE de diverse culori, livrati pe rola cu latimi cuprinse intre 200 ÷1100 mm, lungimi cuprinse intre 300 ÷1500 mm si grosimi cuprinse intre 6 ÷150 µm.
Saci gunoi din LDPE individuali, de diverse culori, cu latimi cuprinse intre 300 ÷1100 mm, lungimi cuprinse intre 200 ÷1500 mm si grosimi cuprinse intre 30 ÷100 µm.


    Sacose
Sacose tip maieu din HDPE sau LDPE nepersonalizate sau personalizate. Sacosele se pot executa cu latimi cuprinse intre 200 ÷360 mm, lungimi cuprinse intre 310 ÷650 mm si grosime cuprinsa intre 6 -50 µm..
Sacose tip banana - cu intaritura la manere, sau fara din LDPE sau HDPE nepersonalizate sau personalizate. Sacosele se pot realiza cu latimi cuprinse intre 290 ÷620 mm, lungimi cuprinse intre 300 ÷600 mm si grosimi cuprinse intre 30 -100 µm..
Produsele noastre se pot imprima flexografic in 1 pana la 6 culori. Oferim consultanta in ceea ce priveste grafica pentru personalizarea produselor, asiguram executarea matritelor pentru printare.

Materialele plastice au o pondere de folosire pentru confectionare ambalaje foarte mare, datorita avantajelor pe care acestea le prezinta: izoleaza bine produsele atat alimentare cat si cele nealimentare, sunt nealterabile, sunt usoare, sunt rezistente la rupere, impermiabile la apa, aer si gaz, permit lipirea fara adezivi suplimentari (hot seal), au un aspect de prezentare superior, atragator , pret scazut. Cele mai utilizate materiale plastice pentru confectionarea ambalajelor sunt: polietilena ( material relativ usor, rezistent, stabil, utilizat la fabricarea pungilor ), polipropilena ( un material rezistent, stabil dimensional, utilizat la confectionarea etichetelor sau a ambalajelor de tip flow-pack, avand un inalt grad de puritate ), PET - (material cu o buna bariera de oxigen si vapori precum si o rezistenta mare la deformare), laminatele din plastic avand in componenta si aluminiu (asigura o foarte buna bariera de oxigen sau vapori precum si lumina).