Ambalaje plastic Satu Mare

SC Plastica SRL

Ambalaje plastic reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje plastic Satu Mare: SC Plastica SRL.

    Prin efortul nostru de a tine pasul permanent cu ultimele inovatii in domeniu si de a investi permanent in tehnologia ultimativa, oferim clientilor solutii inovative si actuale care satisfac cele mai ridicate standarde in domeniu. Astfel am ajuns să fim una din cele mai apreciate si solicitate companii de ambalaje flexibile.
    Un factor decisiv in importanta activitatii societatii noastre este calitatea serviciilor si produselor. Din dorinta noastra de a satisface cerintele clientilor nostri la cel mai inalt nivel, am implementat si certificat in cadrul companiei, sistemul de management al calitatii ISO 9001. Implementarea managementului influenteaza calitatea produselor si proceselor intreprinderii, a carei dinamica este in continua dezvoltare, in conditiile economiei de piata actuale.
    Datorita laboratorului propriu de testari fizico-chimice din cadrul companiei, putem obtine date exacte asupra comportamentului produselor in momentul utilizarii acestora.
    In urma testarii indicatorilor fizicochimici, toate produsele noastre care sunt livrate primesc o declaratie de conformitate.

Servicii

    Folii Polipropilena

Folia din polipropilena este un produs destinat ambalarii produselor alimentare, a confectiilor si a diverselor repere tehnice. Folia din polipropilena poate fi transparenta, alba, perlata sau metalizata.
Este o folie caracterizata printr-o transparenta foarte buna, si totodata cu proprietati excelente privind protectia produselor ambalate.
Se poate imprima in 1-8 culori.

     Folii Termocontractibile

Folia termocontractibila se foloseste la ambalarea produselor alimentare si nealimentare in bacsuri precum: bauturi (apa minerala, bere, sucuri), faina, zahar, orez, paste fainoase, sticle, borcane, chimicale, detergent.
Datorita materialelor speciale produse din metalocena is daily dose cialis on the tml formulary, putem produce o folie cu 25% mai subtire, pastrand aceleasi proprietati fizice ale filmului.

    Folii Laminate

Foliile laminate cresc gradul de rezistenta a ambalajului si protectia asupra produsului ambalat in ele.
In general, foliile laminate sunt in 2 sau 3 componente si in proces se foloseste o folie transparenta ca suport pentru tipar, iar laminarea se realizeaza cu toate tipurile de folii.
Ca si aplicabilitate, cel mai recomandabil pentru a se folosi folii laminate este in industria alimentara, deoarece confera produselor bariera la oxigen, apa, miros, lumina, gaz, crescand astfel termenul de pastrare.


    Pungi
Din HDPE si LDPE de diferite tipuri cu imprimare in 1-6 culori: cu sudura laterala, cu sudura la fund, cu fund rotund - pentru ambalare pui,cu clapa- pentru ambalare confectii, pungi pentru congelator, pungi pentru ambalat paine.
Pungile se pot executa cu latimi cuprinse intre: 150 mm ÷ 300 mm, lungimi cuprinse intre 150 ÷1500 mm si grosimi cuprinse intre 6 ÷ 15 µm pentru HDPE si 20 ÷150 µm la LDPE.


    Saci
Din LDPE sau HDPE, cu pliu sau fara pliu lateral, de diverse culori, nepersonalizati sau cu personalizare in 1-6 culori.
Sacii se pot executa cu latimi cuprinse intre 200 ÷800 mm, lungimi cuprinse intre 200 ÷1500 mm si grosimi cuprinse intre 10 ÷150 µm.
Saci gunoi din HDPE de diverse culori, livrati pe rola cu latimi cuprinse intre 200 ÷1100 mm, lungimi cuprinse intre 300 ÷1500 mm si grosimi cuprinse intre 6 ÷150 µm.
Saci gunoi din LDPE individuali, de diverse culori, cu latimi cuprinse intre 300 ÷1100 mm, lungimi cuprinse intre 200 ÷1500 mm si grosimi cuprinse intre 30 ÷100 µm.


    Sacose
Sacose tip maieu din HDPE sau LDPE nepersonalizate sau personalizate. Sacosele se pot executa cu latimi cuprinse intre 200 ÷360 mm, lungimi cuprinse intre 310 ÷650 mm si grosime cuprinsa intre 6 -50 µm..
Sacose tip banana - cu intaritura la manere, sau fara din LDPE sau HDPE nepersonalizate sau personalizate. Sacosele se pot realiza cu latimi cuprinse intre 290 ÷620 mm, lungimi cuprinse intre 300 ÷600 mm si grosimi cuprinse intre 30 -100 µm..
Produsele noastre se pot imprima flexografic in 1 pana la 6 culori. Oferim consultanta in ceea ce priveste grafica pentru personalizarea produselor, asiguram executarea matritelor pentru printare.

Galerie foto