Ambalaje hartie / carton Timis

SC PENTAROM SRL

Ambalaje hartie / carton reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje hartie / carton Timis: SC PENTAROM SRL.

PENTAROM SRL
Ambalaje din carton orice dimensiune
Cutii Galia si Kit-uri pentru cutii: palet din lemn, cutie exterioara, centura interioara, capac
Ambalaje Protectie anticoroziune
Brichete din rumegus
0248.232.595 / 0722.519.411 / 0720.111.123

   Pentarom SRL – infiintata in anul 1992, a devenit de-a lungul anilor o prezenta de prestigiu in randul firmelor care isi respecta partenerii de afaceri prin calitatea produselor furnizate, cat si prin promptitudinea si seriozitatea de care compania noastra da dovada.

   Pas cu pas, ne-am extins gama de activitati, astfel incat domeniul principal de activitate a devenit incepand cu anul 2000 fabricatia si comercializarea ambalajelor de carton destinate in principal industriei de automobile, dar si altor utilizatori din industria alimentara, a bunurilor de consum sau industria farmaceutica.

             

    Ca urmare a programului intensiv de investitii (mai mult de 22 mil. €), Pentarom se regaseste astazi intre primii 5 producatori de ambalaje carton din Romania.

    Situata in Darmanesti, Judetul Arges, la 7 km de Uzinele Dacia, Societatea dispune pentru spatiile de productie si logistica asociata de o suprafata de 150 000 mp, din care 25 000 mp cladiri acoperite dotate cu instalatii si masini de lucru de ultima generatie.

    Pentarom SRL functioneaza sub implementarea Sistemelor de Management al Calitatii ISO 9001:2001 si ISO TS 16949, lucru care atesta calitatea serviciilor si produselor oferite.

 

Servicii

Ambalaje carton si componente interioare non-standard

      

  Productia de cutii din carton nu se limiteaza doar la cele pentru piese auto. Pentarom produce o gama variata de cutii din carton pentru diverse utilizari.
  Prin tehnici moderne de lucru, cu tehnologie de ultima generatie, firma realizeaza cutii de carton pentru uz alimentar, pentru industria sticlariei, dar si ambalaje pentru textile, incaltaminte sau industria farmaceutica.
  Utile si functionale, din carton duplex sau ondulat, in toate tipodimensiunile, cutiile din carton produse de Pentarom acopera o paleta larga de intrebuintari. Ele pot fi personalizate in culori diferite si in orice grafica solicitata de clientii nostri.

    Pentarom realizeaza o serie de alte produse din carton cu o larga utilizare:

Carton ondulat, tip II – livrat in rola, de diverse dimensiuni

carton ondulat

Corniere de carton presat pentru cresterea rezistentei la compresibilitate verticala

corniere de carton presat

Orice tip de intercalor utilizat pentru protectia unitara a produselor conditionate in kit-uri sau cutii carton
Aranjamentele interioare se vor conforma specificatiilor cerute de fiecare client in parte.

intercalor

    Cutii Galia si Kituri cartoncutii de carton
Cutiile noastre GALIA sunt testate si validate in concordanta cu EAQF, standard clasa A (cutii Galia). Sunt cutii pliabile sau cu capac  cu dimensiuni corespunzatoare dimensiunilor paletilor de lemn standard.    
  KIT-urile carton (ambalaje pe palet de lemn) si gama completa de cutii GALIA, ambele categorii destinate in principal industriei de autovehicule, sunt realizate in conformitate cu Caietul de sarcini ambalaje – RENAULT, reprezentand ponderea cea mai importanta in gama noastra de fabricatie ambalaje.
  KIT-urile reprezinta ambalaje paletizate compuse din:

 •     Palet din lemn
 •     Cutie exterioara
 •     Centura interioara (asigura rezistenta la compresiune verticala > 2000daN)
 •     Capac

Gasiti aici kit-urile standard RENAULT specificate mai jos, destinate transportului maritim in containere High Cube sau transportului terestru.

 •     KIT 4C
 •     KIT 3P
 •     KIT 4H
 •     KIT 3G
 •     KIT 4G
 •     KIT 3E
 •     KIT 4E
 •     KIT 2E
 •     KIT 8L
 •     KIT 4L

Executam si orice alta dimensiune solicitata de catre clientii nostri.

Protectie anticoroziune

  

PENTAROM asigura conceptia unor solutii de protectie anticoroziva si produsele specifice care sunt necesare pentru conservarea si protejarea metalelor impotriva coroziunii in timp, dupa cum urmeaza:

- VCI (VCI Film, VCI huse, VCI folie cu bule, VCI placi tip burete): protejaza otelul si metalele impotriva ruginirii si coroziunii in timpul transportului si depozitarii.

- Desicant (saculeti de diferite dimensiuni). Desicantul ofertat este natural, pe bază de argila si nu contine produse chimice agresive; Prin urmare, acesta poate fi introdus in interiorul ambalajelor, in contact direct cu pisele metalice conditionate, fara nici un risc de coroziune pe suprafetele de contact. Produsul impiedica aparitia oxidarii, avand proprietatea de a absoarbi si neutraliza umiditatea.

- Desicant destinat transportului cu containare maritime. Acest produs a fost dezvoltat in scopul de a neutraliza formarea condensului în interiorul spatiilor inchise in principal al containarelor maritime, avand ca rezultat protectia anti coroziva a pieselor metalice transportate, dar si integritatea ambalajelor din carton utilizate, a caror higroscopicitate poate genera intr-un mediu umed, deteriorarea lor.

Toate produsele oferite sunt validate de catre Laboratoarele Europene al Industrei Automotivelor.

 

-ambalaje carton produse alimentare sau nealimentare -ambalaje hartie: pungi, saci, sacose de hartie hartie de impachetat. -ambalaje carton plat, duplex, triplex, ondulat, microondulat -ambalaje cutii, tavi, tavite, lazi, tuburi, separatoare, placi, role din carton -ambalaje cutii carton pentru pantofi, cutii carton pentru sucuri de fructe, cutii carton aparate electronice, telefoanele mobile, electrocasnice de mari dimensiuni (frigidere, masini de spalat, aragazuri).