Ambalaje hartie / carton Vaslui

Amba Luclin Srl

Ambalaje hartie / carton reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje hartie / carton Vaslui: Amba Luclin Srl.

Firma noastra se ocupa cu fabricarea hârtiei, a cartonului ondulat si a ambalajelor din hârtie si carton.

Cartonul ondulat este compus din unul pana la patru straturi netede de hartie si unul, doua sau trei straturi ondulate din hartie inferioara sau superioara de ambalaj, unite intre ele printr-un adeziv. Astfel, se obtine un obiect de tip sandwich usor si stabil. Obtinerea elementul de baza se realizeaza prin asocierea si prin lipirea unui strat plat cu un strat ondulat.

Produsele finite obtinute prin procesarea cartonului ondulat sunt ambalajele, in majoritate cutii, intr-un numar foarte mare de tipuri si dimensiuni. Se pot realiza si ladite, cat si accesorii de prezentare, displayere. 

Va stam la dispozitie pentru a va satisface cereile intrun mod profesional. Dorim sa va venim in ajutor cu solutii pentru a va asigura o crestere a vanzarilor, pentru a atrage cat mai multi clienti si a mari increderea celor existenti.

Dispunand de echipamentul si experienta necesara, precum si personal cu calificare superioara si proceduri eficiente, putem fi intotdeauna inovativi, prompti si flexibili.

Galerie foto